Vodič

Dekoracija sten

Stene so poleg pohištva v prostoru najbolj izpostavljene, saj zavzemajo največ prostora. Pogostokrat pripovedujejo zgodbo, razkrivajo družinska doživetja in spomine ali pa so preprosto odsev življenja njenega lastnika. Stene najlažje dekoriramo z različnimi barvami ali živahnimi vzorci vedno bolj popularnih tapet. Svoj osebni pečat pa boste dali stenam, če jih boste okrasili z zanimivimi slikami, družinskimi fotografijami v okvirjih, ogledali, okrasni policami ali ostalo dekoracijo.

Stene so kakor prazna slikarjeva paleta, lahko jih oblikujete in krasite po svojih željah, inspirativno ali strogo načrtovano. Naj vaša domišljija seže daleč, kot pa vselej pri dekoriranju prostorov naj velja pravilo manj je več. Pri dekoraciji sten enega prostora se držite le enega stila. Izogibajte se veliko različnim dekoracijam na eni steni; smiselno jih razporedite po prostoru, naj bodo stilsko ali barvno usklajene. Na eno steno na primer namestite le fotografije v okvirjih in tako ustvarite steno 'spominov'. Bodite ustvarjalni in na steno obesite tudi nenavadne predmete, kot so raznobarvni in posebni krožniki.

V kuhinji ne smejo manjkati poličke za aromatične začimbe, dnevni prostor popestrite s slikami in policami za knjige, predsoba pa ne bo enaka brez obešalnikov ter ogledala.


 
Trgovina "VonjNarave"
ZARA d.o.o

Več: http://www.vonjnarave.si/index.php/

Vir: SLONEP

Dodaj v:

Preberite še:

PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog