Gospodinjski aparati

Naprave, ki jih uvrščamo v skupino gospodinjskih aparatov, so nepogrešljive v vsakem domu. To velja predvsem za t.i. belo tehniko. Kdo si danes še predstavlja kuhinjo brez hladilnika ali pa pralnico brez pralnega stroja? Sodobni gospodinjski pripomočki so poenostavili številna gospodinjska opravila, ki so v preteklosti zahtevala veliko časa in naporov. Sodobnim gospodinjam in gospodinjcem pomagajo pri vsakodnevnih opravilih štedilniki, pečice, zamrzovalne omare in skrinje, hladilniki, pralni in pomivalni stroji, likalniki, itd. Ponudba na trgu je velika, naprave pa je mogoče najti v vseh energijskih in cenovnih razredih. V današnjem času je na voljo tudi mnogo nepogrešljivih gospodinjskih aparatov, ki olajšajo delo sodobne in nemalokrat prezaposlene gospodinje.

Kako delujejo robotski sesalniki?

Kako delujejo robotski sesalniki?

Robotski sesalniki, ki namesto vas opravijo umazano delo, so na voljo že več kot 10 let.

Indukcijska kuhalna plošča

Indukcijska kuhalna plošča

Medtem, ko le še redkokje srečamo štedilnike na drva (narečno »kiperbuš ali šporget«), tehnologija hiti s svetlobno hitrostjo naprej. Spoznanja znanstvenikov pa srečamo tudi v...

Izbor likalnika

Izbor likalnika

Tudi tisti, ki imamo večino oblačil takšnih, da ne potrebujejo likanja, občasno potrebujemo likalnik – včasih je treba »speglati« hlače za razgovor za službo, srajco za možev sestanek, oblekico...

Čiščenje pečice

Čiščenje pečice

Nasveti za pravilno in učinkovito čiščenje kuhinjske pečice.

Kako učinkoviti so robotski sesalniki?

Kako učinkoviti so robotski sesalniki?

Robotski sesalniki nam prihranijo čas, vendar imajo tudi nekaj pomanjkljivosti, zaradi katerih še vedno potrebujemo tudi klasičen sesalnik.

Indukcijski kuhalnik oz. štedilnik

Indukcijski kuhalnik oz. štedilnik

Zakaj veljajo indukcijski kuhalniki za varne, varčne in učinkovite? Zakaj so boljši od drugih štedilnikov in kako delujejo?

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

57. Mednarodni sejem pohištva

05.11.2019 - 10.11.2019 Predstavitev celotne lesne industrije - od predelave lesa do končnih proizvodov.

Ambient Ljubljana

06.11.2019 - 10.11.2019 Sejem pohištva in druge notranje opreme.

Sejem Dom +

06.11.2019 - 10.11.2019 Sejem stavbnega pohištva, ogrevalne in hladilne tehnike, montažnih hiš, varovanja ter urejanja okolice.

Heim+Handwerk

27.11.2019 - 01.12.2019 Sejem gradbeništva, pohištva in opremljanja.

Anketa

Moja hiša potrebuje