Vprašanja - Gospodinjski aparati
Število ustreznih rezultatov: 9
Ali lahko naredimo podstavek iz siporeksa za pralni stroj? (Meta)
Ali je siporeks primeren, da se iz njega izdela podstavek za pralni stroj (teža približno 94 kg in tresenje ob centrifugiranju). Ali se elementi lepijo? ... (SLONEP)
Kako vgraditi sef v montažno hišo? (A. T.)
Zanima me, na kakšen način bi lahko vgradil sef v že postavljeno montažno hišo, v kateri nimam betoniranih kletnih prostorov? ... (SLONEP)
Kje je mogoče kupiti stropni ventilator? (Grega)
Pozdravljeni! Že nekaj časa iščem trgovino/prodajalca s stropnimi ventilatorji (3-4 kraki). Ali mi lahko kdo pomaga?... (SLONEP)
Na katero stran pomivalnega korita naj postavim pomivalni stroj? (klavdija)
Zanima me razporeditev elementov v kuhinji. Na katero stran pomivalnega korita naj postavim pomivalni stroj, sem desničarka?LP, Klavdija... (SLONEP)
Katero peč naj izberem? (Sebastijan)
Spoštovani! Prišel je čas da zamenjamo peč ker je sednja zelo stara in bo potrebno kmalu ukrepat. Pa se obračam na vas in zastavljam vprašanje: Katero KOMBINIRANO PEČ nam priporočate. V mislih imam predvsem BUDERUS, JUNKERS ,VALHER ,VIADRUS, FEROTERM,. Torej katero nam posebej priporočate. Zanima nas tudi kakšna je razlika med litoželeznim kotlom in pločevinastim? Lep pozdrav, Sebastijan... (SLONEP)
Kako očistiti bakreno napo? (Ana)
V počitniški hišici imamo v kuhinji kaminsko napo iz bakra. Pri montaži so na njej ostali številni prstni odtisi. Nevem kako bi jih očistila, ali obstaja za baker kakšno specialno čistilo.Hvala za odgovor!... (SLONEP)
Vodomeri (Miloš)
V stanovanju, ki je v večstanovanjski hiši imamo vodomere za toplo in hladno vodo. Upravnik zahteva, da se števci vsakih pet let zamenjajo ali pregledajo. Pri tem se sklicuje na zakon oziroma pravilnik o vodomerih. Sprašujem ali je res potrebno števce vsakih pet let pregledati oziroma zamenjati.... (GRADIMO.si)
Iščem informacije o centralnem sesalnem sistemu. (Teja)
Zanima me, kje bi dobila več informacij o centralnem sesalnemsistemu za stanovanjsko hišo.... (SLONEP)
Kaj lahko naredimo sami, da bo manj možnosti, da bo vlomljeno ravno pri nas? (NN)
A mi lahko na kratko svetujete, kaj lahko nekdo naredi sam za zaščito svoje lastnine, brez da bi nabavljal neke drage alarmne sisteme? A obstajajo kaki varnostni ukrepi tudi brez tega?... (SLONEP)
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog