Kuhanje

Kuhinja je osrednji prostor vsakega stanovanja, v katerem preživimo kar nekaj svojega časa. Zato je najpomembnejše, da poleg funkcionalne ureditve, ki nam prihrani veliko časa in energije pri pripravi hrane, izžareva tudi toplino in domačnost.

Vsi kuhinjski elementi in bela tehnika so glede na obliko prostora običajno sklenjeni v različne kuhinjske nize (eno ali dvoredna kuhinja, kuhinja v obliki črke L), ki omogočajo preglednost, dosegljivost shranjenih kuhinjskih pripomočkov in hrane.

Poleg delovne in odlagalne površine, omar za shranjevanje hrane in pripomočkov ter pomivalnega korita, so nepogrešljivi sestavni del kuhinje tudi različni gospodinjski aparati, kot so pomivalni stroj, štedilnik, pečica ter mali gospodinjski aparati. Kriteriji za nakup teh aparatov so največkrat funkcionalnost, enostavnost upravljanja in čiščenja, življenjske dobe pa tudi varčnost in seveda cena.

 • Kuhalne plošče
  Najpomembnejši in nepogrešljiv del vsake kuhinje je kuhalna plošča. Ustrezna izbira le-te omogoča prihranek časa in energije.

 • Pečica
  Pečica je sestavni del skoraj vsake kuhinje. Včasih so bile pečice del kuhinjske peči in so se ogrevale na drva ali premog, danes pa imamo moderne električne pečice raznovrstnih oblik s številnimi programi za enostavnejšo peko.

 • Mikrovalovna pečica
  Mikrovalovna pečica je uporabna predvsem za tiste družine, ki ne želijo veliko časa porabiti za pripravo hrane. Hrana je v mikrovalovni pečici pripravljena izredno hitro.

 • Kuhinjska napa
  Kuhinjska napa je nujen sestavni del vsake kuhinje. Izbiramo lahko med različnimi vrstami nap, pestra pa je tudi izbira oblik in barv.

 • Mali gospodinjski aparati
  Mali gospodinjski aparati, kot so mešalniki, tehtnice, ožemalniki in drugi, so nepogrešljivi pripomočki v vsaki sodobni kuhinji. Olajšajo nam vsakodnevno pripravo hrane in prihranijo veliko časa.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog