Kuhanje

Kuhinja je osrednji prostor vsakega stanovanja, v katerem preživimo kar nekaj svojega časa. Zato je najpomembnejše, da poleg funkcionalne ureditve, ki nam prihrani veliko časa in energije pri pripravi hrane, izžareva tudi toplino in domačnost.

Vsi kuhinjski elementi in bela tehnika so glede na obliko prostora običajno sklenjeni v različne kuhinjske nize (eno ali dvoredna kuhinja, kuhinja v obliki črke L), ki omogočajo preglednost, dosegljivost shranjenih kuhinjskih pripomočkov in hrane.

Poleg delovne in odlagalne površine, omar za shranjevanje hrane in pripomočkov ter pomivalnega korita, so nepogrešljivi sestavni del kuhinje tudi različni gospodinjski aparati, kot so pomivalni stroj, štedilnik, pečica ter mali gospodinjski aparati. Kriteriji za nakup teh aparatov so največkrat funkcionalnost, enostavnost upravljanja in čiščenja, življenjske dobe pa tudi varčnost in seveda cena.

 • Kuhalne plošče
  Najpomembnejši in nepogrešljiv del vsake kuhinje je kuhalna plošča. Ustrezna izbira le-te omogoča prihranek časa in energije.

 • Pečica
  Pečica je sestavni del skoraj vsake kuhinje. Včasih so bile pečice del kuhinjske peči in so se ogrevale na drva ali premog, danes pa imamo moderne električne pečice raznovrstnih oblik s številnimi programi za enostavnejšo peko.

 • Mikrovalovna pečica
  Mikrovalovna pečica je uporabna predvsem za tiste družine, ki ne želijo veliko časa porabiti za pripravo hrane. Hrana je v mikrovalovni pečici pripravljena izredno hitro.

 • Kuhinjska napa
  Kuhinjska napa je nujen sestavni del vsake kuhinje. Izbiramo lahko med različnimi vrstami nap, pestra pa je tudi izbira oblik in barv.

 • Mali gospodinjski aparati
  Mali gospodinjski aparati, kot so mešalniki, tehtnice, ožemalniki in drugi, so nepogrešljivi pripomočki v vsaki sodobni kuhinji. Olajšajo nam vsakodnevno pripravo hrane in prihranijo veliko časa.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

Marmo+mac

25.09.2019 - 28.09.2019 Sejem kamna, tehnologij obdelave kamna in oblikovanja kamna.

Ambienta

09.10.2019 - 13.10.2019 46. mednarodni sejem pohištva.

57. Mednarodni sejem pohištva

05.11.2019 - 10.11.2019 Predstavitev celotne lesne industrije - od predelave lesa do končnih proizvodov.

Ambient Ljubljana

06.11.2019 - 10.11.2019 Sejem pohištva in druge notranje opreme.

Sejem Dom +

06.11.2019 - 10.11.2019 Sejem stavbnega pohištva, ogrevalne in hladilne tehnike, montažnih hiš, varovanja ter urejanja okolice.

Anketa

Moja hiša potrebuje