Čiščenje in pranje

 • Sesanje
  Redno sesanje zagotavlja čistočo v prostoru in odstranjuje prah in druge povzročitelje alergij. Sodobnih načini sesanja so učinkoviti in omogočajo enostavno uporabo.

 • Čiščenje s paro
  Parni čistilec je zelo učinkovit in okolju prijazen čistilni pripomoček. Navadni ali destilirani vodi, ki jo uporabljamo v aparatih, ni treba dodajati čistilnih raztopin, parfumov, olj ali drugih kemikalij, čiščenje pa je učinkovito in enostavno.

 • Pralni stroj
  Na tržišču so dosegljivi številni modeli pralnih strojev z različnim spektrom zmogljivosti, ki so prilagojene številnim potrebam uporabnikov.

 • Sušilni stroj
  Sušilni stroji so uporaben pripomoček, še posebej če nimamo možnosti sušenja perila na zraku. So pa energijsko potratni in zagotoviti jim moramo primerne pogoje za delovanje, da so učinkoviti.

 • Likalniki
  Znano je, da so ljudje že skozi zgodovino ravnali svoja oblačila z različnimi predmeti iz kamna, lesa in stekla. Osnovni princip likanja, torej glajenje gub na oblačilih in drugih tekstilnih izdelkih, se tudi v sodobnosti ni spremenil. Razvoj tehnologije pa je omogočil, da je s sodobnimi napravami opravljanje tega dela lažje, hitrejše in učinkovitejše.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog