Drugi prostori

Prostori, ki v stanovanju ali hiši za osnovno bivanje niso nujno potrebni, so povezovalni prostori in delovni prostori. V majhnem stanovanju imamo le kratek hodnik oz. predsobo, pa še tega največkrat uporabljamo kot garderobo ali vežo. V večjih stanovanjih ali hišah, pa imamo na voljo več prostorov, ki jih lahko uporabimo tudi v različne namene.

Kako izkoristiti prostor pod stopnicami

Kako izkoristiti prostor pod stopnicami

Prostor pod stopnicami je pogosto neizkoriščen in se v njem nabira prah. Pripravili smo nekaj idej, kako smiselno uporabiti prostor pod stopnicami.

Enostavna organizacija otroške sobe

Enostavna organizacija otroške sobe

Če vaš otrok ni podedoval gena za organizacijo in pospravljanje, nikar ne obupajte. Pospravljanja se lahko nauči prav vsakdo, še zlasti otroci.

Fitnes v domači hiši

Fitnes v domači hiši

Kako si urediti fitnes oziroma telovadno sobo kar doma? Kakšne naj bo prostor in kako jepotrebno izbrati opremo za fitnes?

Kako oblikovati stopnišče?

Kako oblikovati stopnišče?

Poleg zagotavljanja prehoda med etažami, kar je povsem praktična naloga, služi večina stopnišč tudi kot močan oblikovni element. Stopnice namreč v vsak dom vnesejo ravne ali mehke...

Pisarna na domu

Pisarna na domu

Če opravljate delo od doma ali ste samostojni podjetnik, potrebujete primerno urejeno domačo pisarno - takšno, ki vas bo spodbujala k delu.

Domača infrardeča savna

Domača infrardeča savna

Infrardeče savne so vse bolj priljubljene tudi za domačo uporabo, saj jih lahko postavimo tudi sami, v primerjavi s finskimi pa porabijo manj energije.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog