Drugi prostori

Prostori, ki v stanovanju ali hiši za osnovno bivanje niso nujno potrebni, so povezovalni prostori in delovni prostori. V majhnem stanovanju imamo le kratek hodnik oz. predsobo, pa še tega največkrat uporabljamo kot garderobo ali vežo. V večjih stanovanjih ali hišah, pa imamo na voljo več prostorov, ki jih lahko uporabimo tudi v različne namene.

Fitnes v domači hiši

Fitnes v domači hiši

Kako si urediti fitnes oziroma telovadno sobo kar doma? Kakšne naj bo prostor in kako jepotrebno izbrati opremo za fitnes?

Kako izkoristiti prostor pod stopnicami

Kako izkoristiti prostor pod stopnicami

Prostor pod stopnicami je pogosto neizkoriščen in se v njem nabira prah. Pripravili smo nekaj idej, kako smiselno uporabiti prostor pod stopnicami.

Pisarna na domu

Pisarna na domu

Če opravljate delo od doma ali ste samostojni podjetnik, potrebujete primerno urejeno domačo pisarno - takšno, ki vas bo spodbujala k delu.

Domača infrardeča savna

Domača infrardeča savna

Infrardeče savne so vse bolj priljubljene tudi za domačo uporabo, saj jih lahko postavimo tudi sami, v primerjavi s finskimi pa porabijo manj energije.

Oprema sobe za goste

Oprema sobe za goste

Spanje v tujem kraju v tuji postelji nikoli ni tako prijetno kot doma. Že drobne pozornosti lahko opazno izboljšajo počutje gosta.

Pospravljena veža

Pospravljena veža

Zmagajte v boju z neredom.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog