Vprašanja - Drugi prostori
Število ustreznih rezultatov: 5
Kako pripraviti tla nad obokano kletjo? (Bojan iz Maribora)
V stari hiši, ki ima obokano klet in nasut pesek, želimo v pritličju izvesti suhomontažno podlago za kasnejšo namestitev ladijskega poda iz smrekovega lesa. Sprašujemo, kakšno nosilno podlago, izolacijo, (parno) zaporo je treba namestiti, da bi se v končni fazi nanjo namestil (pritrdil) smrekov ladijski pod? ... (SLONEP)
Kje dobiti preprogo brez formaldehida? (ida)
V današnjem času se zelo poudarja eko, naravno, brez umetnih smol, formaldehida, ... še posebej kar se tiče otroških sob. Premaze za les še najdem, nikjer pa mi ne znajo povedati, kje naj kupim preprogo, ki ne bo obdelana s formaldehidom! Ali poznate kakšnega takega ponudnika?... (SLONEP)
Izbrati steklene prizme ali klasično okno? (marjeta)
Pozdravljeni! Na hodniku imamo v zunanji steni vgrajeno steklo, okoli katerega vse piha. Zamenjati ga nameravamo ali za pravo okno, ki se lahko odpre (okvir iz plastike) ali steklene kocke/prizme. Katera stvar bo bolje tesnila? ... (SLONEP)
Kaj narediti z odpadnimi barvami za fasado in drugimi odpadki od barv? (S.S.)
Prosim za nasvet. Delala sam fasado in mi je ostalo 6 posod od barve. Kaj naj naredim z njim? Prosim za odgovor. Hvala.... (SLONEP)
S kakšno barvo pobarvati strop bordo rdečega hodnika? (Tanja)
Spoštovani, stene dokaj velikega in prostornega hodnika (širina približno 2 m, višina 2,5 m in dolžina cca 15 m) nameravam prepleskati na bordo rdečo barvo (bolj na rjavo). Prostor je osvetljen s sedmimi stenskimi lučmi, ki svetijo navzgor, navzdol in ob strani. Prosim, če mi lahko svetujete ali naj bo strop v enaki barvi kot stene ali naj ga raje prebarvam v kakšen drug odtenek. Za vaš odgovor se vam vnaprej lepo zahvaljujem.... (SLONEP)
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog