Povezovalni prostori

 • Povezovalni prostori
  Povezovalni prostori - hodniki, podesti, veže - so prometne poti vsakega doma. Po njih se premikamo iz enega v drug prostor. Pohištvo in druga oprema ne smejo ovirati gibanja. Povezovalne prostore lahko izdatno opremimo z različnimi okrasnimi elementi, kot so preproge, slike in različni dekorativni predmeti.

 • Vhod
  Na vhodu se obiskovalci prvič srečajo z našim domom in dobijo vtis o stanovalcih. Vhod mora biti prijetno opremljen in na nek način opisovati stanovalce. S pohištvom ne smemo pretiravati, saj bo sicer gibanje ovirano.

 • Stopnišče.
  Stopnišče običajno služi za prehod med različnimi etažami. Zaradi svoje narave naj bo dobro osvetljeno, da ne bo težav pri hoji, na sopnicah pa tudi ne smejo biti ovire, ki bi lahko povzročile padec. Okrasimo ga lahko z lepo preprogo.

 • Hodniki
  Hodniki so prostori, skozi katere večino časa zgolj potujemo in se v njih ne zadržujemo dlje časa. Temu primerno jih moramo urediti. Zahtevnost opremljanja hodnikov se povečuje z zmanjševanjem širine. Ožji, kot je hodnik, bolj moramo biti previdni pri namestitvi in izbiri pohištva.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog