Oglaševanje

Tržni vpliv oglaševanja

Brez strateškega oglaševanja, bi vsaka dejavnost ostala očem prikrita.

Oglaševanje ima primarno vlogo utrjevanja podobe kakovostnih storitev in izdelkov v zavest potrošnika. Drugotna vloga oglaševanja je nedvomno pridobivanje zaupanja do novih ali že uveljavljenih izdelkov in storitev.

V slovenskem prostoru še vedno posvečamo premalo pozornosti učinku oglaševanja, v smislu uveljavljanja lastne celostne podobe in z njo povezane kakovosti. Ta prepogosto deluje nepovezano, kar vodi v velika odstopanja med izdelanimi internetnimi ali časopisnimi oglasi in že uveljavljene in prepoznane podobe ponudnika. Učinek nepovezanega tržnega nastopa je zelo negativen, saj izpodbija naravni proces ponotranjenja tržne podobe.

Primer: uporabili ste izdelek, katerega kakovost vas je navdušila in zapomnili ste si njegovo grafično podobo. Naslednjič boste ob pregledovanju tržnih polic zaman iskali ta izdelek, saj je predstavljen v popolnoma drugačni grafični podobi, ki ni ohranila ničesar, kar bi jo utegnilo povezovati s predhodno.

Prepoznavnost je tržna nuja. Kljub temu se veliko število tržnih ponudnikov zateka k cenovno ugodnim oblikam oglaševanja, ki pogosto zanemarjajo vrednote prepoznavnosti in z njo povezanega tržnega nastopa. To je razlog, da so storitve kakovostnih ponudnikov oglaševanja nekoliko dražje, zato pa veliko bolj utemeljene in zaupanja vredne, saj si bodo prizadevali ohranjati in kakovostno promovirati vašo obstoječo tržno podobo.

Želite prodati svoje izdelke in storitve?

Prav gotovo. Že dejstvo, da berete to besedilo, je korak bližje k temu.

SLONEP.net vam lahko ponudi stik s kupci, ki jim ponudite svoje izdelke in storitve. Dom, v najširšem pomenu besede, je ena izmed največjih naložb v življenju.

Preko 90.000 različnih obiskovalcev obiskuje SLONEP.net (vir: MOSS), med katerimi jih glavnina že išče izdelke in storitve, s katerimi bodo uredili svoj dom (v najširšem pomenu besede). In ravno v tem trenutku so nekateri le "klik" oddaljeni od možnosti, da bi videli vašo ponudbo in tudi kaj kupili ali vas kot strokovnjaka, prosili za nasvet.

To so predvsem odrasli ljudje, ki odločajo o finančnih vložkih zase in za svojo družino.

Kako do kupcev?

Za pripravo dobrega nastopa boste potrebovali le uro časa. Predvsem razmislite, kaj je vaša glavna prednost in kaj lahko zares uporabnega ponudite potrošnikom.

To pripravite v kratki pisni obliki, ki jo bodo obiskovalci lahko razumeli in se na njeni osnovi odločili za nakup. Če pri tem potrebujete pomoč, se lahko vedno obrnete na nas.

Če potrebujete pomoč pri oblikovanju spletne predstavitve, s katero boste lahko dosegli zastavljene cilje, nas pokličite na tel. 01/520-82-60 ali nam pošljite elektronsko naročilo. Do novih kupcev vam bomo lahko pomagali, za izvedbo prodaje pa boste poskrbeli vi ali vaši prodajalci.

Vi in SLONEP

Spletni medij SLONEP.net zagotavlja dobro promocijo vaših izdelkov in storitev na slovenskem trgu za dom. Dobra promocija pa pripelje do prodaje izdelkov.

Zares dobre rezultate pri stiku s potencialnimi kupci zagotavljamo na naslednjih področjih:

  • financiranje nakupa nepremičnin, gradnje, adaptacij in opreme za dom,
  • priprava na gradnjo, gradnja, novogradnje in montažne hiše,
  • storitve na področju nepremičnin,
  • prenova in obnova,
  • prodaja pohištva in opreme,
  • urejanje vrta in okolice,
  • bazeni, savne in drugi "vodni užitki",
  • zavarovanje doma in drugega premoženja,
  • mojstrska in obrtniška dela za dom.

Spletni medij SLONEP je prostor za podjetja in obrtnike, ki slovenskim kupcem želijo ponuditi kakovostne izdelke in storitve. Pridete tudi vi?

Vabimo vas, da si ogledate cenik in predstavitev naših storitev.

Kar takoj lahko navežete stik z nami, izven delovnega časa (od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro) pa nam lahko pošljete sporočilo preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.

 

Anton Setnikar, direktor SLONEP d.o.o.
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog