Storitve

storitveV povezavi z nepremičninami je mogoče uporabiti različne storitve. Nekatere so obvezne v določenih postopkih, kot so storitve notarjev, geodetov, odvetnikov in upravnikov. Druge storitve lahko uporabimo po želji ali pa jih izvedemo sami. Takšne storitve so storitve nepremičninskih posrednikov, selitve in varovanje nepremičnin. Pri storitvah je pomembno, da so opravljene kakovostno in hitro.

Da lahko nadzorujemo delo ljudi, ki smo jih najeli in pazimo, da svoje delo dobro opravijo, moramo poznati vsaj nekaj osnov njihovega dela. Seznaniti pa se moramo tudi z znanjem, kaj lahko od njih dejansko pričakujemo. Pogosto so pričakovanja previsoka in z njihovimi storitvami smo neupravičeno nezadovoljni.

Varna soba

Varna soba

03.12.2020
Varna soba je prostor, v katerem hranimo dragocenosti in v katero se lahko ob naravnih nesrečah ali vdoru v dom zatečejo tudi ljudje.

Ureditev meje

Ureditev meje

11.07.2020
Parcele, ki jih imamo v lasti, so določene z mejami, ki jih ločujejo od drugih od drugih parcel. Če meje niso določene, jih moramo določiti, da ne prihaja do sporov.

Zaščita predmetov pri selitvi

Zaščita predmetov pri selitvi

19.06.2020
Pri selitvi moramo predmete dobro zaščititi, da jih ne poškodujemo. Z ustreznimi zaščitnimi materiali lahko predmete zavarujemo pred nenamernimi poškodbami.

Varovanje doma med poletnim dopustom

Varovanje doma med poletnim dopustom

05.06.2020
Tudi med poletnim dopustom je potrebno poskrbeti za varnost doma, sicer vas lahko ob vrnitvi s potovanja čakajo slabe novice.

Četrtletne analize cen nepremičnin Energetska izkaznica
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog