Dnevni prostori

Dnevni prostori so prostori, kjer se gibljemo večino dnevnega časa. V njih opravljamo različna opravila kot so priprava hrane, prehranjevanje, sprejemanje gostov, počitek, gledanje televizije, branje in drugo. Temu primerno morajo biti prostori opremljeni z ustreznim pohištvom.

Za vas smo pripravili nekaj nasvetov o tem, kako oblikovati in opremiti dnevne prostore, da bo bivanje v njih prijetno. V levi navigaciji so splošni nasveti za posamezne prostore, v vodiču (spodaj) so zbrani bolj podrobni nasveti.

Poceni osvežitev doma

Poceni osvežitev doma

Kadar želimo izboljšati videz svojega stanovanja ali hiše, se pogosto znajdemo v zagati, saj so stroški hitro previsoki za povprečen žep. Vendar pa lahko dom olepšate tudi tako, da...

Velikost in oblika jedilne mize

Velikost in oblika jedilne mize

Velikost in oblika jedilne mize sta odvisna od velikosti ter oblike jedilnice, prav tako pa od števila ljudi, ki bodo običajno ob njej obedovali.

Stenske nalepke

Stenske nalepke

S stenskimi nalepkami lahko prekrijete umazanijo ali zid zaščitite pred obrabo, prav tako pa lahko svoj dom hitro preobrazite.

Obnova starega pohištva

Obnova starega pohištva

Kadar staro pohištvo obledi in ni več v pravi funkciji uporabe, ga je treba obnoviti. Da bo dobilo zopet podobo preteklosti in kakovosti.

Čiščenje lesenega pohištva

Čiščenje lesenega pohištva

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da se vam je med zabavo doma po najljubši čajni mizici razlila pijača da ste medtem, ko ste zamujali na kakšno prireditev ali druženje, ponesreči...

Nepravilna nega usnjenih “kavčev”

Nepravilna nega usnjenih “kavčev”

Nič vam ne koristi, če ste kupili čudovito usnjeno zofo in zanjo odšteli kar precej denarja, potem pa jo hitro uničite zgolj zato, ker ne veste, kaj ji najbolj škodi....

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog