Dnevni prostori

Dnevni prostori so prostori, kjer se gibljemo večino dnevnega časa. V njih opravljamo različna opravila kot so priprava hrane, prehranjevanje, sprejemanje gostov, počitek, gledanje televizije, branje in drugo. Temu primerno morajo biti prostori opremljeni z ustreznim pohištvom.

Za vas smo pripravili nekaj nasvetov o tem, kako oblikovati in opremiti dnevne prostore, da bo bivanje v njih prijetno. V levi navigaciji so splošni nasveti za posamezne prostore, v vodiču (spodaj) so zbrani bolj podrobni nasveti.

Star fotelj v novi preobleki

Star fotelj v novi preobleki

Star fotelj, ki je izven mode, lahko preoblečete v novo tkanino in tako dobite sodoben kos pohištva, ki bo vedno pritegnil pogled.

Kupovanje oblazinjenega pohištva

Kupovanje oblazinjenega pohištva

Vse prevečkrat je pri izbiri oblazinjenega pohištva odločilno oblikovanje. Ob tem brez dvoma pomembnem vidiku pa ne smete pozabiti, da se resnična kakovost oblazinjenega...

Poceni osvežitev doma

Poceni osvežitev doma

Kadar želimo izboljšati videz svojega stanovanja ali hiše, se pogosto znajdemo v zagati, saj so stroški hitro previsoki za povprečen žep. Vendar pa lahko dom olepšate tudi tako, da...

Velikost in oblika jedilne mize

Velikost in oblika jedilne mize

Velikost in oblika jedilne mize sta odvisna od velikosti ter oblike jedilnice, prav tako pa od števila ljudi, ki bodo običajno ob njej obedovali.

Stenske nalepke

Stenske nalepke

S stenskimi nalepkami lahko prekrijete umazanijo ali zid zaščitite pred obrabo, prav tako pa lahko svoj dom hitro preobrazite.

Obnova starega pohištva

Obnova starega pohištva

Kadar staro pohištvo obledi in ni več v pravi funkciji uporabe, ga je treba obnoviti. Da bo dobilo zopet podobo preteklosti in kakovosti.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog