Delovni prostor

 • Delovni prostori
  Delovni prostori v stanovanju ali hiši so namenjeni opravljanju dela. Pohištvo in drugo opremo izberemo na osnovi opravil, ki jih nameravamo vršiti. Omare naj bodo prilagojene shranjevanju materialov in predmetov, ki jih pri delu potrebujemo.

 • Domača knjižnica
  Knjige so vir znanja, zabave in sprostitve, knjižnica pa je prostor, kjer se znanje kopiči. Knjige na omarah naj bodo lahko dostopne in jasno vidne, da iskanje ne bo prezahtevno. V knjižnici je treba urediti tudi kotiček za sedenje, kjer je mogoče v miru brati.

 • Domača pisarna
  Če delamo doma, si moram urediti prostor, kjer bomo lahko v miru opravljali svoje delo. Potrebujemo pisalno mizo, prostor za računalnik, nekaj predalnikov in omar, kjer bomo shranjevali dokumente. Prostor uredimo tako, da smo ločeni od doma, a vseeno čutimo pridih domačnosti.

 • Delovna soba
  Delovna soba je običajno namenjena opravilom, ki so povezana z bivanjem družine: pranje, likanje, šivanje, popravila,... Pri opremljanju seledimo načelu racionalnosti, kar bo omogočilo enostavno delo. Z nekaj okrasnimi elementi lahko prostor popestrimo in ga naredimo bolj prijaznega za delo.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog