Mali gospodinjski aparati

Palični mešalnikSkoraj za vsako gospodinjsko opravilo obstaja pripomoček, ki nam olajša delo, ga naredi prijetnejšega in prihrani veliko dragocenega časa. V današnjem času si težko predstavljamo pripravo hrane brez uporabe malih gospodinjskih naprav in pripomočkov, ki nam omogočajo rezanje, sekljanje, rahljanje, stepanje, mešanje, ribanje in še vrsto drugih opravil.

Eden izmed najbolj univerzalnih tovrstnih kuhinjskih pripomočkov je multipraktik. V večini kuhinj pa je mogoče najti mešalnik, palični mešalnik, tehtnico, ožemalnik in druge strojčke, ki so v pomoč pri vsakodnevni kuhi.

Ker nekatere aparate uporabljamo vsakodnevno, nekatere pa samo občasno, pri njihovi namestitvi upoštevajmo pogostost uporabe. Na pult pod niz visečih omar ali na dosegljive police v kuhinji namestimo aparate, ki jih uporabljamo vsakodnevno. Taka namestitev omogoča boljšo dosegljivost in prihranek časa pri prenašanju stvari. Najbolj idealno bi sicer bilo, da bi imeli vse pripomočke na dosegu roke, vendar pa, če se soočamo s prostorsko stisko, moramo manj pogosto uporabljene aparate pospraviti v kuhinjske omarice.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog