Vprašanja - Gospodinjski aparatiKako vgraditi sef v montažno hišo?

VPRAŠANJE:

Zanima me, na kakšen način bi lahko vgradil sef v že postavljeno montažno hišo, v kateri nimam betoniranih kletnih prostorov?

(A. T.)


ODGOVOR:

Klasičen – vzidan sef, kot ste že ugotovili, v montažni hiši ne morete postaviti. Ali ga vseeno lahko vgradite v steno, je odvisno predvsem od same debeline stene. Sef se tako, ob primerni ojačitvi stene, še vedno lahko vgradi in vizualno skrije, vendar ga bi bilo v primerjavi z vzidanim sefom lažje vzeti ven.

Tako, da najprej razmislite o tem, za kašne namene sef potrebujete. Za varovanje dokumentov, nakita, gotovine? V primeru, da se bojite za svoje premoženje, vam še vedno ostane bančni sef. Če pa želite določene predmete ali premoženje le zavarovati, na primer dokumente pred nesrečo (voda, požar), pa bo svoje delo opravil tudi prosto stoječi sef.

 

15.06.2010 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog