Vodič

Priročne škatlice

Nekateri običajni predmeti, ki jih najdemo v vsakem domu, so tako priročni, da jih uporabljajo vsi. Tisti, ki imajo radi sistematičen red, si pomagajo z najrazličnejšimi škatlicami. Kupite vodoobstojno pisalo in kirurški lepilni trak ter jih primerno označite. Ko zamenjate vsebino, jih preimenujte.


Škatla za cigare

Težko jih je dobiti, a so vredne zlata. Poiščite jih na bolšjem trgu.

 

 

Košarica za jagodičje

Majhne, zračne plastične košarice so primerne za predmete, ki morajo biti na zraku, na primer gobice za pomivanje in kovinske mrežice.

 

 

 

 

Posoda za kavo

Prostorna je in ima pokrov. Več ne potrebujete. Pazite le, da bo vsebina suha.

 

 

 

 

Škatlice za film

Kmalu jih ne bo več, a se še dobijo. Zbirajte jih in v njih shranjujte prstane, uhane, drobiž, trnke in različna semena.

 

 

Žepi za čevlje

Verjetno najuporabnejši žepi, kar jih poznamo. Obesite jih na vrata omar ali garderob, v kopalnici, kabinetu, otroški sobi in jih začnite polniti z vsebino.

 

 

 

Škatla za otroške negovalne robčke

Prostorne in odporne pravokotne škatle so primerne za shranjevanje drobnih pisarniških potrebščin, pribora za šivanje, majhnega orodja in modelčkov za piškote.

 

 

 

Model za ledene kocke

Model za ledene kocke je brez pokrova in zato primeren za ustvarjanje reda v predalih med razno drobnarijo. Predalčke napolnite z majhnimi pisarniškimi potrebščinami, prstani in uhani.

 

 

Škatla za jajca

Deset ali dvanajst razdelkov s pokrovom iz lahkega kartona je odličnih za shranjevanje gumbov, tesnil, žebljičkov, sponk za papir, risalnih žebljičkov ter še in še.

Vir: Preproste rešitve vsakdanjih težav, Založba Mladinska knjiga

Dodaj v:

Preberite še:

PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog