Pisarne

 • Materiali za pisarniško pohištvo
  Izbira različnih materialov za pohištvo in drugo opremo pisarne, je velika. Izbrati je treba materiale, ki zagotavljajo kakovost in ustrezno, neškodljivo delovno okolje.

 • Pisarniško pohištvo
  Pisarniško pohištvo je ključnega pomena za uspešno in prijetno opravljanje dela. Stol in miza morata ustrezati določenim zahtevam, prostor pa mora biti ustrezno osvetljen z naravno ali umetno svetlobo.

 • Pisarniška miza
  Pravilna izbira pisarniške mize je ključnega pomena za udobno in zdravo delo. Pisarniška miza je osrednji del vsake pisarne, zato mora biti uporabna in povsem ustrezati namenu uporabe.

 • Pisarniški stol
  Dober pisarniški stol mora omogočati zdravo in udobno sedenje. Njegova oblika mora biti prilagojena pravilni drži telesa.

 • Pisarniške omare in police
  Omare in police v pisarni so namenjene shranjevanju različnih dokumentov. Izdelane morajo biti trdno, da prenašajo težo, obenem pa morajo biti pregledne.

 • Pisarniške predelne stene
  Pregrade in predelne stene med seboj ločujejo različne dele večjih pisarniških prostorov in omogočajo zasebnost zaposlenih. Uporabljeni materiali in ogrodje morajo biti dovolj trdni in zvočno izolativni, da ne prihaja do motenj s sosednjih delovnih mest.

 • Ergonomija pisarniškega pohištva
  Pisarniško pohištvo naj bo oblikovano v skladu z ergonomskimi smernicami. To bo omogočalo zdravo in neutrujajoče opravljanje dela vsem zaposlenim.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

Marmo+mac

25.09.2019 - 28.09.2019 Sejem kamna, tehnologij obdelave kamna in oblikovanja kamna.

Ambienta

09.10.2019 - 13.10.2019 46. mednarodni sejem pohištva.

57. Mednarodni sejem pohištva

05.11.2019 - 10.11.2019 Predstavitev celotne lesne industrije - od predelave lesa do končnih proizvodov.

Ambient Ljubljana

06.11.2019 - 10.11.2019 Sejem pohištva in druge notranje opreme.

Sejem Dom +

06.11.2019 - 10.11.2019 Sejem stavbnega pohištva, ogrevalne in hladilne tehnike, montažnih hiš, varovanja ter urejanja okolice.

Anketa

Moja hiša potrebuje