Oprema slaščičarne

Nekdaj so bile slaščičarne manjši, skromno opremljeni prostori z dvema ali tremi mizicami in manjšim pultom, danes pa so slaščičarne večinoma večji, skladno opremljeni prostori, ki ponujajo pestro izbiro slaščic. Večina slaščičarn ima vrt, kjer se v poletnih mesecih lahko razvajamo in uživamo v hladu. Zelo privlačno za otroke je, če je del vrta opremljen z otroškimi igrali, saj tako lahko naši najmlajši pod budnim nadzorom staršev uživajo v igri in se obenem sladkajo in krepčajo.

Zunanja podoba slaščičarn je običajno klasična, pri mimoidočih pa bi zagotovo vzbudila pozornost bolj domiselna zunanjost. V notranjosti slaščičarne naj prevladujejo svetle in sveže barve tal in sten. Prijetne mizice brez ostrih robov in stolčki različnih velikosti popestrijo notranjost slaščičarne. Stil opreme je lahko klasičen ali moderen, kakorkoli že, ambient mora biti prijeten, topel in privlačen za obiskovalce.

Seveda je pomembna tudi mamljiva ponudba in izbira raznovrstnih slaščic in pijač, hitra postrežba in prijazno osebje. Možnost parkirnih prostorov, še dopolnjuje ponudbo dobre slaščičarne.

Poleg prodaje slaščic in prodaje po naročilu, lahko razmislimo tudi o drugih možnostih trženja, ki bo povečal naš promet. Če prostorske možnosti dopuščajo, lahko v slaščičarnah organiziramo rojstnodnevne in druge zabave za najmlajše. Medtem, ko se bodo otroci zabavali in sladkali, bodo starši srkali dobro kavico, ki je tudi del ponudbe dobre slaščičarne.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog