Stavbno pohištvo

Stavbno pohištvo je ključnega pomena za delovanje vsake zgradbe. Pravilno izbrani materiali bodo omogočili varno in ekonomično uporabo. Pomemben je tudi videz in izbrani materiali, saj stavbno pohištvo močno zaznamuje vsako zgradbo. Je ključni dodatek k zidanim elementom. Ustrezno izbrana okna, vrata, ograje in drugi elementi lahko zgradbo polepšajo in ji dajo značilen in unikaten videz. 

Izkoristite prostor pod stopnicami

Izkoristite prostor pod stopnicami

Stopnice lahko v vašem domu zavzamejo kar nekaj kvadratnih metrov površine, zato velja razmisliti o tem, kako jih kar najbolje izkoristiti.

Trendi na področju zimskih vrtov

Trendi na področju zimskih vrtov

Kakšen naj bo zimski vrt, da bo funkcionalen in ga boste z veseljem uporabljali? Preverite, kakšni so najnovejši trendi.

Notranja senčila

Notranja senčila

Zavese, žaluzije, roloji, plise zavese, lamelne zavese - kaj je najbolje izbrati in kaj vam je pri vsakem senčilu na voljo?

Povezava dnevnega prostora s teraso - panoramska okna in vrata

Povezava dnevnega prostora s teraso - panoramska okna in vrata

Dnevni prostor, ki se poleti popolnoma odpre na teraso, se sklada s konceptom odprtih prostorov, ki so tako priljubljeni v sodobni arhite...

Obnova lesenih oken

Obnova lesenih oken

Če želimo lesena okna čim dlje ohraniti in jim podaljšati njihovo življenjsko dobo, jih moramo, tako kot ostale lesene elemente, redno vzdrževati. To pomeni, da jim vsake nekaj let namenimo...

Garažna vrata

Garažna vrata "na daljinčka"

Danes se skoraj nihče več ne odloči za garažna vrata brez daljinskega upravljanja. Preberite, kako izbrati dvižna garažna vrata.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje