Stavbno pohištvo

Stavbno pohištvo je ključnega pomena za delovanje vsake zgradbe. Pravilno izbrani materiali bodo omogočili varno in ekonomično uporabo. Pomemben je tudi videz in izbrani materiali, saj stavbno pohištvo močno zaznamuje vsako zgradbo. Je ključni dodatek k zidanim elementom. Ustrezno izbrana okna, vrata, ograje in drugi elementi lahko zgradbo polepšajo in ji dajo značilen in unikaten videz. 
Obnova oken

Obnova oken

Če so okna še dobro ohranjena, jih lahko obnovite, ni jih treba zavreči. Obnova oken je relativno preprost, poceni in učinkovit ukrep.

Povezava dnevnega prostora s teraso - panoramska okna in vrata

Povezava dnevnega prostora s teraso - panoramska okna in vrata

Dnevni prostor, ki se poleti popolnoma odpre na teraso, se sklada s konceptom odprtih prostorov, ki so tako priljubljeni v sodobni arhite...

Obnova lesenih oken

Obnova lesenih oken

Če želimo lesena okna čim dlje ohraniti in jim podaljšati njihovo življenjsko dobo, jih moramo, tako kot ostale lesene elemente, redno vzdrževati.

Garažna vrata

Garažna vrata "na daljinčka"

Danes se skoraj nihče več ne odloči za garažna vrata brez daljinskega upravljanja. Preberite, kako izbrati dvižna garažna vrata.

Izkoristite prostor pod stopnicami

Izkoristite prostor pod stopnicami

Stopnice lahko v vašem domu zavzamejo kar nekaj kvadratnih metrov površine, zato velja razmisliti o tem, kako jih kar najbolje izkoristiti.

Trendi na področju zimskih vrtov

Trendi na področju zimskih vrtov

Kakšen naj bo zimski vrt, da bo funkcionalen in ga boste z veseljem uporabljali? Preverite, kakšni so najnovejši trendi.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog