Urejanje okolice

Po gradnji hiše ali druge stavbe je njena okolica v neuglednem stanju. Povsod so vidne sledi delovnih strojev, odvečni in odpadni gradbeni material, zemlja je običajno gola ali pa zaraščena s pleveli, dovoz je podoben blatnemu kolovozu. Bivanje v sicer dokončani hiši ni prijetno, če hišo obdaja neurejena okolica.

Okolico nam lahko uredijo strokovnjaki, ali pa se urejanja lotimo sami. Ker je okolica hiše podaljšek doma, obenem pa prvi del s katerim se srečajo obiskovalci, jo moramo skrbno urediti. Imamo številne možnosti izbirati pa je mogoče med poceni in dragimi rešitvami.

Polaganje tlakovcev

Polaganje tlakovcev

Nasveti za pravilno in učinkovito polaganje betonskih tlakovcev in tlakovcev iz drugih materialov.

Najpogostejše napake pri načrtovanju vrta

Najpogostejše napake pri načrtovanju vrta

Pri načrtovanju vrta lahko zagrešimo številne napake, ki bodo kvarile njegov videz in ovirale funkcionalnost.

Priprava zemlje po končani gradnji

Priprava zemlje po končani gradnji

Ob zaključku gradnje je na gradbišču vse, le dobre zemlje ni. In običajno nam res ne ostane drugega, kot da zemljo, izkopano v gradbeni jami in naknadno pripeljano na...

Če ni drenaže

Če ni drenaže

Drenaža je potrebna ob hišah s kletjo ali ob hišah, ki stoje na pobočju. Z drenažo zbiramo talno ali meteorno vodo in jo odvajamo od hiše. Drenažne cevi položimo tako, da voda lahko vanje...

Izvedba zunanje terase

Izvedba zunanje terase

Sončni in topli dnevi so priložnost za preživljanje prostega časa zunaj. Zunanje terase so idealen prostor, saj nam hkrati nudijo bližino doma in svežino zunanjega zraka.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog