Novice - Streha

novica

Celjani zmagali na 11. tekmovanju mladih kleparjev in krovcev

Objavljeno dne 04.04.2011

V okviru 24. mednarodnega sejma MEGRA v Gornji Radgoni je 31. marca in 1. aprila potekalo 11. državno prvenstvo mladih kleparjev in krovcev, na katerem lahko sodelujejo tekmovalci do 24 let starosti. Nastopilo je šest ekip, štiri v konkurenci, dve pa, kot ekipi pokroviteljev, zunaj konkurence. Tekmovale so ekipe: OOZ Celje, ki so jo sestavljali Rok Čater in Nik Belehar kot tekmovalca in Franci Belehar kot mentor, OOZ Šentjur v postavi Gregor Lipar in Klemen Lorger kot tekmovalca in Jernej Povalej kot mentor, Šolski center Ptuj – strojna šola v postavi Peter Zorec in Klemen Cafuta (mentor Stanko Kostanjevec) ter ekipa Trčko Igor s.p. s tekmovalcema Urošem Hutinskim in Jernejem Žunkovičem ter mentorjem Igorjem Trčkom. Nastop zunaj konkurence sta s svojima ekipama prispevala Lesna Inženiring in Montim d.o.o.

Ekipe so izvajale krovska in kleparska dela na vnaprej pripravljenih tekmovalnih panojih. Tekmovalci so morali poleg pokrivanja montirati tudi paropropustno folijo, letve, obrobe, žlebove in strešno okno ter sanitarni zračnik. Ocenjevala jih je komisija, ki ji je predsedoval Bojan Skubic.

Najboljši rezultat je tokrat dosegla ekipa OOZ Celje, ki bo tudi zastopala slovenske barve na svetovnem IDF prvenstvu, ki bo novembra letos v Dublinu.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog