Zidava

Zidava hiše je verjetno časovno najdaljši korak pri gradnji. Na tem področju predstavljamo posamezne konstrukcijske elemente, ki predstavljajo ogrodje vsake hiše (oz. nepremičnine).

Gradnja hiše poteka skozi posamezne gradbene faze. Ob zaključku posamezne gradbene faze morajo biti opravljena določena gradbena dela. Predstavitev gradbenih faz bo tudi v pomoč vsem, ki kupujejo hiše, ki so dokončane do posamezne gradbene faze. Tako se bodo lahko seznanili, katera opravila jih še čakajo preden bo hiša vseljiva.

Armatura v betonu

Armatura v betonu

Beton ojačimo, če mu dodamo armaturo, ki prevzame natezne sile. Beton nateznih sil ne more prevzeti, prevzame pa tlake. Za armaturo (nosilnih elementov) se praviloma uporablja jeklo. Od...

Vgradnja steklenih zidakov

Vgradnja steklenih zidakov

Kljub temu, da jih poznamo že dolgo časa in so ves čas prisotni pri gradnji, se njihova primarna oblika vse do danes ni spremenila. Nove tehnologije pa nam omogočajo nove vzorce,...

Postavitev dimnika

Postavitev dimnika

Nasveti kako zgraditi dimnik pri stanovanjski hiši, kakšne so zakonske zahteve, mere in kaj je treba narediti, da je uporaba dimnika varna in ne pride do požara.

Izdelki iz kataloga

Betonski lego bloki
Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog