Novice - Vodni užitki

Oglasno besedilo

Kakšni so dosežki razvoja keramičnih bazenov?

Objavljeno dne 14.10.2013

Pravzaprav nas razvoj vedno preseneča. Ko se začne razvijati ena panoga običajno uspehi potegnejo za seboj še druge. Športni rezultati so velikokrat gibalo razvoja in uporabe tehničnih in tehnoloških inovacij. Da bi bili vedno hitrejši ali boljši je gibalo razvoja. Kolesarji vozijo ultra lahka kolesa, ki niso več čisto kovinska, formula 1 pa smučanje in ne nazadnje plavanje. Seveda je človek tisti, ki je še vedno glavni pri doseganju vrhunskih rezultatov zaradi razvoja svojih sposobnosti, ki se prilagajajo novim pogojem. Pogoje pa ustvarjajo vedno novi materiali in pripomočki. Avtomobili, ladje, letala, kolesa itd. so vse lažji, a vse hitrejši in močnejši. Kaj je bilo prej ali novi materiali ali potreba po njih je skoraj vse eno. Dejstvo je, da na primer ogljena vlakna sedaj uporabljajo jadralci za boljša jadra, za izdelavo letal, jaht, avtomobilov ribiških palic in še mnogo kje. Namen je, da z manj energije pridemo dlje, hitreje in na koncu tudi ceneje.

Vendar zakaj vse to? Zato, da smo boljši kot prej, boljši od drugih, bogatejši, zadovoljni. Pravi cilji so vedno daleč spredaj. Vendar pa na poti do cilja potrebujemo potrditev o uspehu, to je boljši standard, boljši avto, jahto…

Keramični bazeni

Sodobni keramični bazeni so brez keramičnih ploščic. Keramika se je umaknila novim materialom in kot timski igralec sodeluje v ozadju. Prej lepljena sedaj špricana keramika ne skrbi več za lep izgled ampak konstrukcijsko ojača bazen. Več slojev različnega materiala skupaj napravi bazen izjemno stabilen in tog ter istočasno dovolj elastičen. Sprememba je tako očitna, da bazenska školjka ne potrebuje več ob betoniranja in betonske plošče ob vgradnji. Zaključni sloj je sedaj prozorni Crystalit, ki omogoča uporabo 3D barv. Te so resnično izjemno lepe in privlačne predvsem pa trajne. Vzdrževanje bazena pa je mala malica.

Če k temu dodamo še premišljene oblike bazenov z obilico funkcionalnih in varnostnih detajlov ter doživljenjsko garancijo dobimo družino Compass keramičnih bazenov Silver line in Gold Line.


Keramični bazen iz serije Silver line

Stranke pravijo, da so bazeni zelo lepi in enkratni.

Karbonsko keramični bazeni

Če mislite, da se je razvoj pri bazenih tukaj ustavil - ne . Sedaj imamo tudi karbonske keramične bazene. Vgrajene imajo dodatne ojačitve s ogljenimi vlakni in nekaj drugih skritih tehnoloških inovacij. Pravzaprav je zanimivo zakaj vsi ti napori, če pa so že keramični bazeni dobili doživljenjsko garancijo. Odgovor je lahko samo eden: zaradi varnosti kupca, da dejansko dobi to kar smo ponudili in pa seveda zaradi tekmovalnega duha, da smo boljši.


Karbonsko keramični bazen - prerez

In rezultat? Jahta bazen

Ko sedite v whirlpoolu na palubi in uživate ob kozarcu penine se vam pogled ustavi na vodi, ki brzi mimo vaše jahte. Mrak se spušča in pozicijske lučke opozarjajo druge, da greste dalje.


Jahta bazen - novi model za leto 2013 z visoko dozo luksuza

Bazen v katerem so združene izkušnje oblikovalcev, luksuza ,tehnologije in tehnike je simbol kvalitete in prestiža. To je pravi dokaz in potrdilo našega uspeha.

Tehnika in oprema

Vsi bazeni so opremljeni po vaših željah z vrhunsko opremo ter tako pripravljeni, da vas z vgradnjo ne zadržujemo več kot dan ali dva.

Vse informacije dobite na www.ema-bazeni.si ali na EMA d.o.o. Stara cesta 20,2011 Hoče

Vir: SLONEP

Več: http://www.ema-bazeni.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog