Vprašanja - Vodni užitki
Število ustreznih rezultatov: 33
Stran: 1 2
Ali zamaka kopalna kad? (mihaela)
Zanima me, kako vem, da mi zamaka kopalna kad? Namreč tukaj, kjer imam kad, mi je odstopil parket. Sicer imam še nekaj malega v dnevni sobi, a veliko je tam, kjer imamo kopalnico. Ali so kakšni drugi znaki, da zamaka kopalna kad? ... (SLONEP)
Kako uničiti osje gnezdo, ki je v tleh? (Vesna)
V lesenem podu terase, pod zunanjo nadstrešnico, so se nam zaredile ose. Ker je že prišlo do prvih pikov, se jih moramo znebiti. Nam lahko svetujete najprimernejši način?  ... (SLONEP)
Kako sanirati zamakajoč bazen? (Sebo)
Pozdravljeni. Imam betonski bazen 8 let oblečen s keramičnimi ploščicami. Lansko sezono pa sem opazil, da na nekaj koncih voda pronica skozi same stene bazena. Bazen je bil pred polaganjem keramike premazan s HIDROSTOP DP proizvajalca Kema. Verjamem, da po nekaj letih zadeva kje popusti. Zanima pa me, ali obstaja kak premaz za keramiko, ki keramiki in fugiranim predelom povrne - jih naredi vodonepropustne? Premaz bi moral biti seveda prozoren, da ostane keramika lepo vidna? Naprošam za čimprejšnji odgovor, saj je sezona bazenskega kopanja pred vrati. Hvala.... (SLONEP)
Kakšna naj bo višina stropa za savno? (Anja)
Pozdravljeni! Zanima me, kolikšna je predpisana višina prostora (stropa) v katerem je savna? Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem.... (SLONEP)
Ali potrebujem dovoljenje za postavitev bazena? (Miha)
Na vrtu bi rad zgradil bazen v dimenzijah 4 krat 5 metrov. Kakšno dovoljenje potrebujem?... (SLONEP)
Kako preurediti prostostoječo pipo v vodnjak? (Tatjana)
Spoštovani!Na vrtu imamo na studencu prostostoječo vodno pipo, ki je že vrsto let neizkoriščena. Rada bi jo preuredila v vodomet, a ne vem, kako naj se tega lotim. Zahvaljujem se vam za kakršenkoli uporaben nasvet.... (SLONEP)
Obnova kopalnice zaradi smradu? (NN)
Spoštovani, pred nedavnim smo kupili stanovanje v blokovskem naselju, staro 25 let. Kopalnica je stara in še ni bila nikoli obnovljena, zanima pa me naslednje: v kopalnici se iz greznice (jaška v tleh) dviguje grozen smrad. Tako da ko prideš v kopalnico, bi najraje šel kar takoj ven, tako močan vonj ima. Zanima me, kaj je za narediti? Ali obstaja kakšna stvar, ki bi omilila ta vonj? Ali bi se s temeljito prenovo kopalnice to uredilo? Hvala za vaš odgovor in lep pozdrav, Barbara... (SLONEP)
Kako zaščititi bazen pozimi? (SF)
Imamo odprt letni zidan bazen, ki ga čez zimo izpraznimo. Je potrebna kaka posebna zaščita preko zime?... (SLONEP)
Zanimam se za samostoječe whirlpoole (J. Pelko)
Zanima me, kakšne modele samostoječih whirlpoolov je mogoče pri vas dobiti. Predvsem me zanimajo dimenzije le-teh, iz katerih materialov so, kakšna je dodatna oprema in kar je seveda najpomembnejše - cene. ... (SLONEP)
Stroški vzdrževanja pokritega bazena (NN)
Razmišljamo o izgradnji pokritega bazena dimenzije cca 10x4 m. Zanima me, kakšni so stroški vzdrževanja takega bazena. Koliko približno stane elektrika, če ga želim uporabljati celo leto? Koliko voda? In kakšni so dodatni tehnični stroški vzdrževanja, npr. generalno čiščenje, obnova, ki nastajajo letno oziroma na več let.... (SLONEP)
Solarno pokrivalo (Ljubica A.)
Koliko stane solarno pokrivalo za montažni bazen premera 3,6 m. Vnaprej hvala in lep pozdrav. Ljubica A.  ... (SLONEP)
Ogrevanje bazenske vode (NN)
Ali obstajajo električni bazenski grelci vode, za zunanji bazen?... (SLONEP)
Kakšen bazen priporočate? (NN)
Spoštovani, na vaših straneh sem zasledil ogromno koristnih informacij o bazenih, vendar pa me osebno zanima predvsem vaše strokovno mnenje. Ponudba (kot že pri vas vidim) je dokaj pestra, ampak kateri bazen bi vi priporočali. Letos smo namreč dokončno uredili hiško in za hiško imamo lepo veliko zelenico, kjer nam manjka samo še bazen. V bistvu nam je velikost in oblika vseena (samo da je čimvečji), cena pa tam nekje do 2.500.000 SIT. Sprašujem vas pa zato, ker sosed s svojim bazenom ni preveč zadovoljen in bi se temu rad izognil. Če strnem, me zanima : kaj mi predlagate (liner, betonski, montažni,...) in zakaj? Za odgovor se vam lepo zahvaljujem (če se da čimprej.) Robert G.... (SLONEP)
Cena folije za bazene (Zlatan M.)
Pozdravljeni, zanima me nekaj informacij glede bazenov. Imamo bazen, ki sicer še ni dokončan, je zabetoniran grobo brez naprav (črpalk, filtrov ...), zanima me: koliko stane kvadratni meter folije, s katero se prevleče bazen, da je dokončan oz. kateri postopek bi bil najcenejši za dokončanje bazena. Prosim, če mi sporočite cene za material + delo. Hvala! Lep pozdrav... (SLONEP)
Bazenske strehe (NN)
zanimam se za nakup plastične strehe(kupole)za okrogli montažni bazen premer je 5 m globina 1,2m in cene... (SLONEP)
Zanima nas okrogel bazen. (NN)
Smo družina iz Rogaške Slatine in se zelo zanimamo za bazene.   Zanima nas ali je v vašem sortimentu tudi bazen OKROGEL premera 6,0 m in pa višine 1,25 m. Posredujete nam lahko tudi cene za podobne bazene.   Prosimo vas, če nam lahko pošljete ponudbo in v njej napišete kaj je vse vključeno v ceno in ali date kaj popusta na gotovinsko plačilo.   Lep pozdrav... (SLONEP)
Čiščenje masažne kadi (Tina)
Pozdravljeni! Zanima me, katere kemikalije so primerne za čiščenje masažnih kadi. Imamo kad za dve osebi z zračno in vodno masažo, grelcem vode ter posodico za samodejno čiščenje- ali je to jakuzzi ali whirpool ali nič od tega? Katere kemikalije so primerne in kje se jih da kupiti? Hvala za odgovor!... (SLONEP)
Kako izoliramo savno? (NN)
Prosim za odgovor, katera izolacija bi bila najprimernejša za izolacijo savne. (in debelina izolacije)... (SLONEP)
Kako dolgo se lahko kopamo v whirlpoolu? (NN)
Kako dolgo se lahko kopamo v whirlpoolu?... (SLONEP)
Ali obstaja starostna omejitev uporabe in ali lahko tudi otroci uporabljajo Whirlpoole? (NN)
Ali obstaja starostna omejitev uporabe in ali lahko tudi otroci uporabljajo Whirlpoole?... (SLONEP)
Kako se čisti voda whirlpoola? S pomočjo kemikalij? (NN)
Kako se čisti voda whirlpoola? S pomočjo kemikalij? ... (SLONEP)
Kako pogosto je potrebno vodo whirlpoola zamenjati? (NN)
Kako pogosto je potrebno vodo whirlpoola zamenjati? ... (SLONEP)
Kolikokrat na teden je potrebno whirlpool uporabljati, da bi dosegli optimalen učinek? (NN)
Kolikokrat na teden je potrebno whirlpool uporabljati, da bi dosegli optimalen učinek?... (SLONEP)
Ali se whirlpool lahko postavi tudi na prostem? (NN)
Ali se whirlpool lahko postavi tudi na prostem?... (SLONEP)
Kakšni so stroški vzdrževanja whirlpoola? (NN)
Peter L.: Mikajo me prijetni in tudi zdravilni učinki whirlpoola, vendar me skrbijo stroški, predvsem po investiciji - vzdrževanje, energija... Prosim za informacije.... (SLONEP)
Dovoljenje za postavitev bazena (NN)
Kakšno dovoljenje je potrebno za postavitev bazena ob stanovanjski ali počitniški hiši? ... (Ministrstvo za okolje in prostor, Urad za prostor)
Bazen - iz katerega materiala? (NN)
Iz vaših strani sem razbral, da obstaja več vrst materialov iz katerih je lahko bazen. Ne vem za katero varianto bi se odločil. A mi lahko mogoče vi priporočate kateri material je boljši?... (SLONEP)
Kakšen bazen priporočate? (Gregor S.)
Imam manjšo hišico z 150m2 vrta. Poleg tega pa imam ogromno teraso 50m2. Na tej terasi si želim postaviti manjši bazenček ( 2mx3mx1m) ali nekaj podobnega polkrožnega. Konstrukcija pod teraso je zanesljiva betonska. Zanima me kakšen bazen priporočate in ali za tak bazen potrebujem gradbeno dovoljenje pa še okvirna cena me zanima. Hvala! ... (Aqualand d.o.o.)
Ali je priporočljivo bazen dati pokriti? (NN)
Ali je priporočljivo bazen dati pokriti?... (SLONEP)
Stran: 1 2
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog