Načrtovanje

Natančna in domišljena zasnova objekta, ki ga gradimo, je odločilnega pomena za kakovost bivanja v njem. Slednje pa je mogoče doseči predvsem z dobrim načrtovanjem objekta. Na tem mestu smo za vas zbrali vse pomembne informacije o treh najpomembnejših elementih načrtovanja; projektiranju, arhitekturni zasnovi objekta in gradbenem nadzoru.

Kako spremeniti podstrešje v loft?

Kako spremeniti podstrešje v loft?

Loft, ki največkrat označuje stanovanje na vrhu stavbe, saj se nanaša prav pod ostrešjem,je veliko, svetlo stanovanje z opazno konstrukcijo.

Namen potresne varnosti

Namen potresne varnosti

Potresno varna hiša je zasnovana tako, da ima človek, ki je v njej v času potresa, na voljo dovolj časa, da se reši na varno.

Tipski načrt

Tipski načrt

Tipski načrt hiše je osnova, ki jo vedno lahko nekoliko spremenite. Tipski načrti so običajno cenejši od načrtov "po naročilu", ni pa nujno.

Skeletna gradnja

Skeletna gradnja

Skeletna gradnja je hitra in ne zahteva nosilnih sten, saj za statiko skrbi sam skelet - prav zaradi tega je vse bolj priljubljena.

Sodoben portal, ki jemlje dih

Sodoben portal, ki jemlje dih

Ste tudi vi zanemarili videz vašega vhoda? Razkosen vhod je najbolje načrtovati pred gradnjo, lahko pa se ga oblikuje tudi naknadno.

Minimalne mere sob in prizidkov

Minimalne mere sob in prizidkov

Bi razdelili večji prostor na dva ali dozidali dodatnega? Kako velik mora biti, da bo po predpisih oziroma, še pomembneje, funkcionalen?

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog