Novice - Stavbno pohištvo

Oglasno besedilo

Vašemu domu privoščite najboljša okna

Vašemu domu privoščite najboljša okna
Objavljeno dne 09.10.2017

Izbira pravih oken za vaše potrebe je danes vse prej kot enostavna, saj je ponudba na trgu bogata in mamljiva. A investicija zahteva trezen premislek o potrebah, željah in pričakovanjih.

Odgovorite na ključna vprašanja, ki vas bodo približala optimalni izbiri.

1. Kakšno barvo oken želite?

Že nekaj let raste povpraševanje po barvnih oknih. Tri barve so trenutno na vrhu lestvice tako pri individualnih stanovanjskih hišah kot poslovnih, upravnih in večstanovanjskih stavbah. To so matirani odtenki antracitne, srebrne in zlato-srebrne.

2. Kako pomemben je celovit izgled in dizajn objekta?

Arhitektom, oblikovalcem, projektantom in investitorjem na splošno je ključno, da so tudi okna prilagodljiv element projekta, ga celovito estetsko in funkcionalno dopolnjujejo ter skupaj tvorijo objekt, ki ga s ponosom vključijo med svoje reference.

3. Je kakovost z garancijo obvezen kriterij izbire?

Vrhunska kakovost izdelka, tudi zunanje površine, je ključna. Poiščite takega, ki ni občutljiv na vremenske vplive, ki ohranja barvo ne glede na zunanje vplive in ki ohranja želeno klimo v prostoru, ne glede na zunanjo temperaturo. Pomembno je tudi, da je lahek za vzdrževanje, neobčutljiv na praske, enostaven za čiščenje in se na njem ne vidijo takoj odtisi prstov … Odločite se za ponudnika, ki vam poleg vsega tega zagotovi tudi 10 let garancije in servis v primeru okvar.

4. Kaj naredimo z okni, ko se izteče njihova življenjska doba?

Odgovornost do naravnega okolja je danes zelo pomembna pri izbiri gradbenih in vseh drugih materialov in izdelkov. Izberite samo tiste, ki vlagajo v lasten razvoj, so inovativni in imajo certifikat trajnostnega izdelka. To pomeni, da se ga po uporabi da v celoti predelati v surovine za nove izdelke.

Mislite, da je to znanstvena fantastika? Daleč od tega. Pravi partner pri izbiri vaših oken je podjetje Cugelj z nemškim partnerjem VEKA, ki vam vse to in še več zagotavlja v novem programu Spectral.

Več na www.cugelj.si.

Več o podjetju: CUGELJ PVC IN ALU OKNA d.o.o.
Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog