Novice - Ogrevanje in klimatizacija

Oglasno besedilo

Harvey Norman – Klime z montažo

Objavljeno dne 25.05.2018

Komaj smo se nehali obremenjevati z ogrevanjem prostorov, že nas čaka popolno nasprotje. Prihaja poletje, visoke temperature, vročina, v primeru neuporabe klima naprave pa razgreti prostori in seveda neskončna slaba volja marsikoga zaradi previsokih temperatur, pa naj bo to doma ali v službi.  Globalno segrevanje vpliva na temperature tudi pri nas, zato se ne čudimo, da imamo vsako leto nove vročinske rekorde. Hočemo ali ne, poletje bo vroče in tudi nam bo vroče.

V Harvey Normanu vam ponujamo enostavno rešitev. Na voljo imamo široko izbiro klimatskih naprav, ki vam omogočajo hlajenje in tudi ogrevanje prostorov. Pri nas lahko izberete kvalitetne in zmogljive klime z montažo.
 

Kako izbrati pravo klimatsko napravo?

V Harvey Normanu je to čisto preprosto. Na naši spletni strani si naročite brezplačen ogled in svetovanje glede uporabe in namestitve klime. Naši strokovnjaki vas bodo kontaktirali in se z vami dogovorili za ogled. Nato pa vam bodo svetovali kakšna klimatska naprava je primerna za hlajenje in ogrevanje vaših prostorov.

Prednost naše ponudbe je v tem, da  klimatske naprave ponujamo skupaj z montažo, zato kupce nikoli ne skrbi kako in kam bodo montirali napravo, da bo pravilno delovala in da bo njen učinek optimalen.

Ponudba klimatskih naprav z montažo pri Harvey Normanu obsega tri različne proizvajalce, vodilne v svetu klimatskih naprav:

  • Samsung
  • Mitsubishi
  • Sinclair.

Klimatska naprava MITSUBISHI MSZ-LN35VG z montažo

Cenovni razpon klimatskih naprav z montažo je od 570,00 evrov do 1.600,00 evrov. Razpon je velik, prav tako pa je velika razlika med klimami. Cenejše ohlajajo manj prostora in tudi počasneje, dražje pa so učinkovitejše in tudi bolj energetsko varčne.

Najcenejša klimatska naprava je malček med klimatskimi napravami in je prav zaradi svoje majhnosti velikokrat uporabna, ker ne zasede toliko prostora. Primerna je za ogrevanje in hlajenje prostorov, vgrajeno ima toplotno črpalko zrak-zrak. Odlikujeta jo majhna zunanja in prav tako majhna notranja enota, ki je dobrodošla predvsem v majhnih stanovanjih.
 

Klima naprava za majhna ali velika stanovanja ter enostavno upravljanje

Nekatere klimatske naprave srednjega razreda imajo možnost, da jih zmontirate na steno ali pa na tla kot radiator.

Zanimiva rešitev je tudi samostoječa klimatska naprava, ki je zelo primerna za večje prostore, pisarne ali restavracije. Je zelo elegantna, krasi jo led osvetlitev, ki je povsem skrita pod čelnim panelom. V klima napravi je vgrajen tudi WIFI modul, ki omogoča, da lahko napravo upravljate s pomočjo pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Klima z montažo Dvojček ponuja dve notranji enoti, ki sta združeni v eno zunanjo.

Prav vse klimatske naprave imajo timer, s katerim lahko v naprej določite temperaturo, ki jo želite. Cenejše imajo dnevni timer, dražje pa tedenski, kjer lahko temperature določite za cel teden vnaprej.
 

Individualno svetovanje o montaži in učinkovitosti klime

Vse klimatske naprave, ki so v ponudbi Harvey Normana imajo 3-letno garancijo.

Za ponudbo prav vseh klim z montažo vam pri Harvey Normanu ponujamo izdatne popuste. Znesek popusta si lahko ogledate na naši spletni strani. Učinkovitost klimatskih naprav pa se ne kaže najbolj v ohlajanju prostorov temveč v njihovem segrevanju. Velika večina klimatskih naprav je skoraj enako učinkovita, ko gre za hlajenje, pri segrevanju pa se kažejo velike razlike v učinkovitosti in varčnosti, zato je pred nabavo klimatske naprave potrebno temeljito premisliti ali jo potrebujemo le za poletno hlajenje prostorov ali pa nam bo prišla prav tudi pri zimskem segrevanju prostorov.

Naši strokovnjaki vam bodo po ogledu prostorov, kamor nameravate montirati klimatsko napravo, pripravljeni odgovoriti tudi na to vprašanje.

Harvey Norman – Klime z montažo

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog