Novice - Kopalnice

Oglasno besedilo

Sanjska kopalnica v videzu marmorja

Objavljeno dne 03.05.2023

Kopalnica je prostor, kjer se želimo sprostiti po napornem dnevu. Predstavlja kraj, kjer se lahko osvežimo in pripravimo na dan, ki je pred nami. V kolikor je prišel čas, da končno uresničite svoje sanje in svoj dom nadgradite z luksuzno keramiko v videzu marmorja, potem ste prišli na pravo mesto.

V tem članku bomo raziskali lepoto in eleganco kopalnice v marmornem slogu - popolni stil za vse ljubitelje razkošja in prefinjenosti.

GEOTILES - AURORA

Kaj točno je marmor?

Marmor je naravni kamen, ki se že stoletja uporablja v arhitekturnem in notranjem oblikovanju. Znan je po svoji eleganci in brezčasni lepoti. Ko se uporablja v kopalnici, lahko prostor spremeni v razkošen spa, ki izžareva eleganco in prefinjenost.

Prva stvar, na katero pomislimo, ko govorimo o marmorni kopalnici, so osupljiva in brezšivna marmorna tla. Naravne “žile” in vzorci marmorja ustvarjajo vizualno zanimivost, ki je ni mogoče ponoviti z nobenim drugim materialom. Barva marmorja se lahko preliva vse od čiste bele do odtenkov sive, črne in celo zelene. Te različice vam omogočajo, da ustvarite edinstven dizajn, ki odraža vaš osebni slog.

V domovih pa je seveda bolj priljubljena in pogosta izbira keramike v videzu marmorja, saj je veliko bolj vzdržljiva in enostavnejša za vzdrževanje kot pa kopalnica iz čistega marmorja. Njen videz je še vedno zelo eleganten in sijoč - težko je ugotoviti, da se ne gre za pravi marmor. V nadaljevanju preverite vrhunske lastnosti keramike v videzu marmorja.

CAESAR - ANIMA - kopalnica iz zelenega marmorja

Keramika v videzu marmorja

Marmor je porozen kamen, ki je dovzeten za vlago, madeže, praske in poškodbe, zato ga je nujno potrebno pravilno in redno vzdrževati, impregnirati in polirati. V ponudbi TopKopalnice zatorej ponujamo tudi keramiko v videzu marmorja, ki je za razliko od naravnega marmorja veliko enostavnejša za vzdrževanje.

Prednosti keramike v videzu marmorja

Uporaba marmornih keramičnih ploščic na marmornih tleh ima več prednosti, vključno z:

  • Cena: keramične ploščice iz marmorja so na splošno cenejše od talnih oblog iz naravnega marmorja. To je zato, ker je marmor naravni kamen, ki zahteva pridobivanje in rezanje, kar je lahko drag postopek.
  • Vzdržljivost: keramične ploščice iz marmorja so zelo vzdržljive in odporne na obrabo, zaradi česar so idealne za prostore z veliko obrabo, kot so hodniki, vhodi in kuhinje. Prav tako so manj nagnjeni k razpokam ali krušenju kot tla iz naravnega marmorja.
  • Vzdrževanje: keramične ploščice iz marmorja je lažje vzdrževati kot tla iz naravnega marmorja. Ne zahtevajo enake ravni nege in vzdrževanja kot naravni marmor, ki je lahko nagnjen k madežem in poškodbam.
  • Raznolikost: marmorne keramične ploščice so na voljo v široki paleti barv, vzorcev in velikosti, kar omogoča večjo prilagodljivost pri oblikovanju in dekorju. Zaradi tega so priljubljena izbira tako za moderne kot tradicionalne domove.
  • Montaža: Keramične ploščice iz marmorja je enostavno namestiti - od tradicionalnih metod za polaganje ploščic, nudijo tudi možnost prilagoditve na želeno velikost s standardnimi rezalnimi orodji.

Marmor le kot detajl v vaši kopalnici

Marmor je tudi odlična izbira za popestritev videza vaše kopalnice ali pa osvežitev njene opreme. Številni se zato odločijo, da v marmor oblečejo le del svoje kopalnice. Tako boste ustvarili zanimivo kombinacijo, ki bo popestrila videz prostora.

Za ljubitelje detajlov lahko marmorni umivalnik poživi celotno kopalnico in vaši dnevni rutini doda pridih razkošja. Lahko ga kombinirate z belim porcelanastim umivalnikom, da ustvarite osupljiv kontrast, ki bo pustil trajen vtis na vsakogar, ki vstopi v kopalnico.

RAK CERAMICS - PRECIOUS

Marmorni slog kopalnice lahko opcijsko dopolnite tudi z luksuznimi dodatki. Dodajanje zlatih ali medeninastih elementov bo kopalnici dodalo toplino in pridih glamurja.

Prostostoječa kopalna kad naj predstavlja osrednji del vaše marmorne kopalnice in ustvari ambient spa-ja.

GEOTILES - LEYTE - Svojo marmorno kopalnico okrasite z dodatki iz medenine.

Ena od prednosti kopalnice v videzu marmorja je njena vsestranskost. Lahko se oblikuje tako, da ustreza vsakemu slogu, od modernega in minimalističnega do klasičnega in tradicionalnega. Je brezčasen material, ki nikoli ne bo šel iz mode in bo samo povečal vrednost vašega doma.

Z marmorjem nikoli ne brcnete v temo

Skratka, kopalnica v marmornem slogu predstavlja utelešenje elegance in razkošja. Je klasičen videz, ki nikoli ne bo šel iz mode, in ga je mogoče oblikovati tako, da ustreza kateremu koli osebnemu slogu ali preferencam. Ne glede na to, ali prenavljate svojo trenutno kopalnico ali gradite novo, je kopalnica s keramiko v videzu marmorja odlična naložba, ki bo v prihodnjih letih prinašala veselje in sprostitev.

V kolikor si želite izvedeti več o imenitnih idejah in možnostih za marmorno kopalnico, se obrnite na največje slovenske strokovnjake o kopalnicah - Topkopalnice.si.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog