Kopalna kad

Če imamo v kopalnici dovolj prostora, si omislimo kopalno kad. Dolgotrajno udobno namakanje v topli kopeli je ena od radosti, ki koristi zdravju in pripomore k boljšemu počutju. Z ležanjem v vodi se nam bodo sprostile napete mišice, psihično se bomo sprostili in si nabrali nove energije.   

Prvotne klasične ovalne bele kadi so zamenjale različice okroglih in kotnih raznobarvnih kadi, ki se s svojo obliko in barvo ujemajo s celostno podobo kopalnice. Lahko si izberemo tudi ergonomsko oblikovano kad s sediščem, naslonom za roke in oblazinjenim vzglavnikom. Za manjše kopalnice priporočamo sedečo kad. Možna  pa je tudi kombinacija kadi in kabine za prhanje.   

Sproščanje, izboljšanje zdravstvenega stanja in poživitev telesa dosežemo z uporabo podvodnih masažnih šob, ki jih nudijo sodobne kopalne kadi, ki so lahko tudi večje od standardnih. Masažni sistem pa lahko vgradimo tudi v že obstoječo staro kopalno kad.

Kopalne kadi so lahko vgrajene in obložene s klasičnimi keramičnimi ploščicami, z lesom, kar daje občutek topline in domačnosti ali z marmorjem, ki deluje hladno, a vendar prestižno. Oblogo prilagodimo celotnemu stilu in podobi drugih kopalniških elementov. V zadnjem času se vrača modni  trend  preteklosti, samostoječe kadi, nameščene v sredino kopalnice 

Pri izbiri materiala kadi se lahko odločamo med klasičnim emajlom, umetnimi masami, ki so manj drsne in cenejše od emajla, lesom, kamnom, litim železom, umetnim marmorjem in še drugimi. Najbolj kakovosten material za sodobne kopalne kadi, ki zagotavlja dolgotrajnost, trpežnost, lahko saniranje poškodb in vzdrževanje, je sanitarni akril.      

Poleg vseh novosti,  ki so danes na razpolago, od udobnih večjih kadi z različnimi funkcionalnimi dodatki pa moramo za uživanje in dobro sproščujoče vzdušje poskrbeti sami. Posujmo si cvetje v vodo, dodajmo dišečo kopel in prižgimo kakšno svečko.                           

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

Marmo+mac

25.09.2019 - 28.09.2019 Sejem kamna, tehnologij obdelave kamna in oblikovanja kamna.

Ambienta

09.10.2019 - 13.10.2019 46. mednarodni sejem pohištva.

57. Mednarodni sejem pohištva

05.11.2019 - 10.11.2019 Predstavitev celotne lesne industrije - od predelave lesa do končnih proizvodov.

Ambient Ljubljana

06.11.2019 - 10.11.2019 Sejem pohištva in druge notranje opreme.

Sejem Dom +

06.11.2019 - 10.11.2019 Sejem stavbnega pohištva, ogrevalne in hladilne tehnike, montažnih hiš, varovanja ter urejanja okolice.

Anketa

Moja hiša potrebuje