Kopalniško pohištvo

Za odlaganje in shranjevanje stvari, kot so brisače, higienske potrebščine in drugo, potrebujemo kopalniško pohištvo. Izbiro kopalniškega pohištva prilagodimo stilu in barvi drugih elementov. Lahko izbiramo med ponujenim že izdelanim pohištvom, ki ga kupimo v trgovinah ali pa si izdelamo pohištvo po meri. Če imamo majhno kopalnico in želimo izkoristiti vsak prosti kotiček, se bomo odločili za pohištvo po meri.  Kopalniške omare so lahko zaprte z vrati ali pa odprte in na ta način bolj izpostavljene pogledom.  Na tovrstno okvirjene police, namestimo stvari, ki jih uporabljamo vsakodnevno in so nam tako lažje dosegljive. Omare, kjer shranjujemo kopalniške brisače, plašče in drugo perilo, naj bodo zaprte. 

Pohištvo v kopalnici mora biti čim bolj funkcionalno razporejeno. Ne sme ovirati gibanja po osrednjem delu kopalnice. Police ali omarice, ki jih pogosto ali vsakodnevno uporabljamo, naj bodo čim bolj dosegljive.  

Zaradi lažjega čiščenja tal in zaščite pred možnim razlitjem vode po tleh, naj bo pohištvo pritrjeno na zid in dvignjeno nekaj cm od tal. Druga možnost je pohištvo, ki je postavljeno na nogah.  

Lahko izbiramo med klasičnim ali modernim kopalniškim pohištvom različnih oblik, velikosti in barv. Zaradi lažjega vzdrževanja in čiščenja priporočamo pohištvo čim bolj gladkih, ravnih linij.  

Tudi staro kopalniško pohištvo lahko z malo denarja in truda osvežimo in polepšamo tako, da zamenjajmo vrata omaric, ali pa jih pobarvajmo in tako spremenimo videz  kopalnice.
Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

Marmo+mac

25.09.2019 - 28.09.2019 Sejem kamna, tehnologij obdelave kamna in oblikovanja kamna.

Ambienta

09.10.2019 - 13.10.2019 46. mednarodni sejem pohištva.

57. Mednarodni sejem pohištva

05.11.2019 - 10.11.2019 Predstavitev celotne lesne industrije - od predelave lesa do končnih proizvodov.

Ambient Ljubljana

06.11.2019 - 10.11.2019 Sejem pohištva in druge notranje opreme.

Sejem Dom +

06.11.2019 - 10.11.2019 Sejem stavbnega pohištva, ogrevalne in hladilne tehnike, montažnih hiš, varovanja ter urejanja okolice.

Anketa

Moja hiša potrebuje