Elementi

 • Kopalniško pohištvo
  Kopalnica je prostor za opravljanje osebne higiene. Vse pohištvo v kopalnici mora biti temu prilagojeno. Mora biti funkcionalno, lepega videza in tudi odporno na vodo.

 • Umivalnik
  Umivalnik je sestavni del vsake kopalnice. Poznamo dve vrsti umivalnikov, samostoječe in vgradne. Samostoječi umivalnik stoji v kopalnici kot samostojni element in je bolj primeren za manjše kopalnice, vgradni pa so nameščeni v ali pod ploščo.

 • Prha
  Prha je eden osrednjih elementov kopalnice, če v kopalnici ni kopalne kadi. Lahko jo kombiniramo tudi s kopalno kadjo. Ponudba različnih vrst in oblik prh je velika, vendar pa je prha še vedno namenjena umivanju celotnega telesa.

 • Kopalna kad
  Z namakanjem v kadi se nam sprostijo napete mišice, psihično se sprostimo in si naberemo nove energije. Pri izbiri materiala kadi se lahko odločamo med klasičnim emajlom, umetnimi masami, ki so manj drsne in cenejše od emajla, lesom, kamnom, litim železom, umetnim marmorjem in še drug.

 • Stranišče in bide
  Stranišče je bilo po obdobju rimljanov zapostavljen prostor, ker je opravljanje male in velike potrebe se smatralo za nečastno. Zato so še danes stranišča v marsikateri hiši ali stanovanju zapostavljena in majhni ter skromno opremljeni prostori. Kljub temu pa morajo zadostiti svojemu namenu: omogočati udobno opravljanje male ali velike potrebe.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog