Spalnica

 • Spalnice
  V spalnici, ki je sicer namenjena predvsem spanju, preživimo zelo velik del dneva. Prostor mora biti zasnovan tako, da nudi prijetno spanje, v njem pa je mogoče opravljati tudi druga opravila, ki jih izvajamo pred spanjem ali po vstajanju. Pohištvo mora biti udobno, nevsiljivo in prijetno za oko.

 • Glavna spalnica
  Glavna spalnica v hiši ali stanovanju je običajno namenjena paru, torej moškemu in ženski. Pohištvo mora biti izbrano tako, da ustreza obema, saj zahteve moških in ženski niso enake. Izbrano pohištvo in oprema mora biti všeč obema partnerjema, da bodo večeri in noči bolj prijetni.

 • Soba za starejše
  Potrebe starejših ljudi so drugačne od mlajših. S starostjo postajajo manj okretni, zato je pomembno, da sta celoten prostor in pohištvo oblikovana tako, da nimajo motečih ovir in omogočajo enostavno gibanje in uporabo. Kljub temu pa mora pohištvo biti izbrano tako, da je človeku, ki bo v sobi bival, všeč.

 • Soba za goste
  Soba za goste mora biti opremljena univerzalno. Gostje bodo na obisku krajši čas, zato takšen prostor lahko uporabljamo tudi v druge namene. Pomembno je, da je pohištvo izbrano tako, da ga uporabljamo za shranjevanje, ki gosta ne bo motilo. Ključno je, da ne pozabimo namestiti postelje za enega ali dva, stol in manjšo mizo.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog