Otroška soba

 • Otroške sobe
  Izbrati pohištvo in drugo opremo za otroško sobo običajno ni lahko. Otroška soba raste z otrokom in temu je treba tudi prilagajati njen videz in pohištvo. Oprema za dojenčka bo povsem drugačna, kot oprema za najstnika. Ves čas pa je treba paziti, da se bo otrok v sobi dobro počutil, torej da upoštevamo njegove želje. On je tisti, ki bo živel v tem prostoru.

 • Dojenčkova soba
  Izbrati pohištvo za sobo za dojenčka ni tako zahtevno. Na prvem mestu je uporabnost za vsa opravila, ki so z dojenčkom povezana. Največji poudarek moramo dati varnosti. Vse pohištvo, pa naj bo to previjalna miza, omara ali posteljica, mora biti trdno, brez ostrih robov in enostavno za čiščenje.

 • Soba za cicibana
  Sobe za malčke in cicibane morajo imeti pisano pohištvo in veliko igral, da se bo otrok v sobi dobro počutil. Še vedno mora biti varnost na prvem mestu, zato omare, stoli, mizice in drugo pohištvo ne sme imeti nevarnih ostrih robov. Le tako bodo starši brez skrbi, ko bo otrok sam v sobi.

 • Soba za najstnika
  Pri opremljanju sobe za najstnika moramo najstniku prepustiti, da izbere pohištvo, ki mu bo ustrezalo. Pohištvo mora biti bolj raznoliko, saj ima najstnik drugačne potrebe, kot ciciban. Nekje bo treba najti mesto za pisalno mizo in računalnik, ne sme pa manjkati tudi nekaj stolov za druženje s prijatelji.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog