Novice - Spalnice

Oglasno besedilo

Najlepše razvajanje v spalnici

Objavljeno dne 17.11.2014

Spalnica je najbolj intimen prostor v stanovanju. Res je skrita pred obiskovalci, vendar ji moramo pri načrtovanju in opremljanju nameniti posebno pozornost.

V spalnici dan začnemo in dan zaključimo, zato mora biti prostor predvsem udoben in prijeten. Najpomembnejši pohištveni element v spalnici je brez dvoma postelja. Ta naj bo primerno široka in obenem tudi dovolj visoka za lažje vstajanje. Standardne širine postelje so 90, 120, 140, 160 in 180 cm. Postelja ima lahko noge, bolj ali manj skrite, postelje z dvižnim dnom pa imajo spodnji del postelje zaprt.


Spalnica Harmonija

Za udobno spanje je potrebno izbrati še primerno ležišče in temu ustrezno posteljno dno. Ležišče mora ustrezati vašemu telesu in položaju, ki ga največkrat zavzamete med spanjem. Izbira ležišč (klasičnih vzmetenih, žepkastih ležišč, ležišč iz spominske pene in  lateksa) je res pestra.

Nepogrešljiv element v spalnici je še vedno garderobna omara. Navkljub temu, da imajo sodobne hiše večinoma garderobne sobe, je nepogrešljiva v spalnici prostorna garderobna omara. Vrata omare so lahko klasična, drsna ali celo zložljiva harmonika vrata.  Priporočamo bolj umirjene barve vrat garderobne omare. Notranja oprema garderobnih omar naj ustreza vašim potrebam glede shranjevanja oblačil in dodatkov. Privoščite si dovolj polic, lahko tudi izvlečnih, notranjih predalov in predalnikov, izvlečnih košar itd. Nepogrešljiv element v spalnici je tudi komoda s predali in nočna omarica.


Spalnica Bossa Nova

Poigrajte se z barvami pri izbiri posteljnine, sten in primerne osvetlitve spalnice. Spalnica naj bo prostor, kjer se boste zadovoljni zazibali v prijetne sanje in kjer boste zjutraj spočiti in dobre volje tudi vstali.

Oglejte si mesečno akcijsko ponudbo spalnic in ležišč.

Vir: SLONEP

Več: http://prevc.si/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog