Novice - Krediti

Oglasno besedilo

Se še spomnite svojih skritih želja iz otroštva?

Objavljeno dne 20.05.2019

Pobrskajte malce po spominu, ko ste s svojimi vrstniki v šoli tekmovali, kaj vse si boste kupili, ko odrastete. Kako močno ste si takrat želeli imeti tisto najboljšo kitaro, potovati v najbolj eksotične kraje ali pa s svojim čolnom obiskovati skrite otočke? Ste katero željo uresničili?


Mnoge so ostale le na papirju

Človek vselej hrepeni po nečem, s čimer se lahko vsaj malo postavi pred drugimi. Nenazadnje je že družba v katerimi živimo naravnana tako, da nas redno spodbuja k nakupom in z zvitimi potezami prepričuje o nujnosti nekega izdelka za naš obstoj.

A če se vrnemo spet v mladost – zakaj nam nekaterih stvari, ki smo si jih tako goreče želeli, ni uspelo uresničiti? Mnogi smo že kot mladostniki zapisovali cele sezname želja, ki jih bomo izpolnili za vsako ceno, in čeprav so se mnogi med njimi uresničili s prvo ljubeznijo, svobodo za volanom in prvo plačo na računu, so tisti razkošnejši ostali le na papirju.



Prioritete se spreminjajo

Res je, da so otroške sanje eno, realno življenje pa drugo, a nekatere želje pač ostanejo. V vsakem obdobju življenja zasledujemo drugačne cilje, prioriteto, ki je bila prej na prvem mestu, pa izrine nova, pomembnejša. Če je bil prej naš edini strošek gorivo za jeklenega konjička, so kasneje tu še mesečni stroški in stroški za hrano, pa otroci in njihove potrebe, vzdrževanje hiše ali stanovanja – skratka, denar razporejamo tako, kot se nam v tistem trenutki zdi najbolj pametno. Pozabljamo pa nase.

Varčevati lahko sicer začnete danes, a če želite, da bo kupček za sanjsko potovanje ali popolno kolo še letos dovolj velik, morate pozabiti na vse ostale stroške, ki jih imate. Kar pa je skoraj nemogoče, kajne? Lahko pa izberete lažjo pot in si izpolnite želje z novim potrošniškim kreditom pri banki Intesa Sanpaolo. 
 

Z Inteso Sanpaolo Bank lahko uresničite svoje želje

V banki Intesa Sanpaolo so v pomladni akciji pripravili ponudbo novega potrošniškega kredita, s katerim boste lažje in hitreje uresničili svoje želje.

Vse kar vas zanima o kreditu lahko vprašate kar prek spletne strani , kjer lahko hitro in enostavno naročite informativno naročilo za vaš kredit. Prijazni svetovalci vam bodo odgovorili na vsa vprašanja in poiskali prave rešitve za vas.

Potrošniški kredit Intese Sanpaolo Bank lahko najamete za dobo do 10 let, namenjen pa je tudi strankam drugih bank.  

Izračunajte si strošek najema kredita

Še vedno mislite, da so vaše želje nedosegljive? Preverite stroške željenega kredita  s preprostim informativnim izračunom

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog