Novice - Krediti

Oglasno besedilo

Nakup stanovanja ni samo pravljica

Objavljeno dne 11.03.2013

 

Ste že pripravljeni na prihodnost v objemu svojega sanjskega stanovanja?
S stanovanjskim kreditom Nove KBM je vaš novi dom lahko že jutrišnja resničnost.

Se vam zdi skorajda neverjetno, da bi v bližnji prihodnosti kupili sanjsko stanovanje? S stanovanjskimi krediti Nove KBM so tudi takšne želje lažje uresničljive. Pri nas se potrudimo prepoznati vaše potrebe, želje in cilje ter vam ponuditi bančne storitve, ki vam bodo v pomoč za boljši jutri.

Nakup stanovanja ni samo pravljica. Uresničite si ga s stanovanjskim kreditom.

V Novi KBM ponujamo ugodne stanovanjske kredite z ročnostjo do 25 let tako za komitente kot nekomitente. Že samo s 63 EUR na mesec si lahko uresničite kakšno večjo željo in posodobite svoj dom. Kredit vam lahko izplačamo tudi 100-odstotno v gotovini. Odplačuje ga lahko več družinskih članov hkrati, pri čemer je strošek odobritve enkraten. Ne pozabite tudi na svoje najbližje in sklenite Življenjsko zavarovanje kreditojemalca. Do 30. aprila bo Zavarovalnica Maribor vsem, ki boste pri nas sklenili Življenjsko zavarovanje kreditojemalca, podarila prvo mesečno premijo izbrane kombinacije nezgodnega zavarovanja. Hkrati boste vsi z goriškega področja, ki boste sklenili Življenjsko zavarovanje kreditojemalca, prejeli še dodaten 10-odstotni popust na OPA zavarovanje.

Stanovanjski kredit po meri

Pri Novi KBM lahko izbirate med klasičnim stanovanjskim kreditom, Stanovanjskim kreditom z odlogom odplačevanja do 6 mesecev in Eko stanovanjskim kreditom.

Prednosti Stanovanjskega kredita z odloženim odplačilom so, da pričnete odplačevati kredit šele 6 mesecev po najemu.

Če si želite okolju prijazen dom, se odločite za Eko stanovanjski kredit. Pri kreditih za ekološke naložbe je obrestna mera še ugodnejša. Nižja je do 0,5 o.t. glede na redno ponudbo kreditov, prav tako so nižji stroški odobritve kredita. Poraba sredstev je namenska in nakazilo se izvede na račun izvajalca storitve.

Dobrodošli tudi novi komitenti

Vsi, ki še niste komitenti naše banke in bi želeli najeti ugoden stanovanjski kredit, lahko to postanete in ste tako deležni še dodatnih ugodnosti. Za vas smo pripravili Paket dobrodošlice, ki vsebuje številne ugodnosti. Novim komitentom bo stanovanjski kredit odobren ob predložitvi pregleda poslovanja za zadnjih pet mesecev s prejšnje banke in po prejemu prvega rednega priliva na novi račun pri Novi KBM.

Želite več informacij?
Obiščite nas v najbližji poslovalnici ali na naši spletni strani www.nkbm.si.

Vir: SLONEP

Več: http://www.nkbm.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog