Vprašanja - InfoKje kupiti napihljivo zimsko zaščito "Green save"?

VPRAŠANJE:

Sem vaš naročnik na revijo Moj lepi vrt. V novembrski številki sem zasledil "Green save" - napihljivo zimska zaščito za posodovke. Zanima me, kje se lahko kupi in kolikšna je cena? hvala za vaš odgovor.

(Jan)


ODGOVOR:

SLONEP.net oz. podjetje Turbosist d.o.o. ne izdaja revije Moj lepi vrt. To je podjetje Adria media.

Revija Moj lepi vrt je prevod istoimenske revije, ki izhaja v Nemčiji. Zato je večina člankov in nasvetov prilagojena za nemški trg. Nimamo podatka, da bi kdo to obliko zaščite pri nas prodajal. Svetujem vam, da pogledate v trgovskih centrih, ki imajo svoj matični sedež v Nemčiji ali Avstriji. Sicer pa po mojem mnenju, glede na podatke, ki so bili predstavljeni v kratkem zapisu, zaščita ni najbolj primerna za naše okolje (z izjemo Primorske).

05.11.2007 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog