Poslanstvo SLONEP Vrt in okolica

Internet postaja del našega življenja. Če je bil v svojih začetkih le domena akademskih krogov, je danes obsežna zbirka podatkov in informacij dostopnih širokemu krogu ljudi. Ne samo v tujini, tudi pri nas je nekaj povsem vsakdanjega in uporablja ga veliko število ljudi.

Vrt je največkrat sestavni del nepremičnine. Je del našega doma. Analiza slovenskega spleta je pokazala, da ne obstaja celostni pregled ljubiteljskega vrtnarjenja. Našli smo nekaj spletnih strani s kakovostno, a zelo ozko vsebino. Na podlagi tega in prošenj za nasvete v zvezi z urejanjem vrtov, smo se aprila 2002 odločili, da napravimo celosten pregled ljubiteljskega vrtnarstva in urejanja vrtov. Naš cilj je na enem mestu ustvariti obsežno zbirko člankov, nasvetov, novic, odgovorov na zastavljena vprašanja in ponudnikov s področja urejanja vrtov in ljubiteljskega vrtnarjenja.

Vsebino smo razdelili na 11 področij (Info, Urejanje, Vrtni predeli, Rože, Zelenjava, Drevo & grm, Živali, Gradnje, Vrtna opravila, Pripomočki, Bolezni), ki se medsebojno prepletajo in dopolnjujejo. Redno dodajamo nove vsebine in skrbimo za ažurnost. Vsebina je prilagojena našim podnebnim in rastiščnim razmeram. Tako kot se vrt z leti spreminja, se spreminjajo tudi vsebine. Trudimo se, da bi bile ves čas sveže.

Internet je medij, ki omogoča, da posameznik predstavi svoj izdelek ali storitev širšemu okolju in s tem prispeva del podatkov v svetovno bazo. Internet je tudi svojevrsten oglaševalski medij, ki ima z dneva v dan večji doseg. Napravili smo obsežno zbirko vrtnarjev ter drugih podjetij in posameznikov katerih dejavnost je povezana z vrtovi in ljubiteljskim vrtnarjenjem. Poleg vpisa v bazo ponudnikov omogočamo tudi več oblik oglaševanja.

Trudimo se, da boste na enem mestu našli o vrtu tisto, kar vas zanima. Vedno nam lahko zastavite vprašanje, na katerega bomo skušali odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Uredništvo Slonep-a.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog