Prenova notranjosti

Prenova posameznih prostorov ni le pleskanje sten in premikanje pohištva. Posamezni prostori so običajno razporejeni v odvisnosti od časa, v katerem je bil objekt zgrajen. Novejši trendi narekujejo združenje kuhinje, jedilnice in dnevne sobe. Takšen način razporeditve prostorov ima pozitivni vpliv, da družina preživi več časa skupaj. Kadar pa imajo različni člani družine svoje obiske, je lahko pomanjkanje zasebnosti moteče. Poleg drugačne razporeditve prostorov, posegamo tudi v inštalacije. Razlog za menjavo napeljave je najpogosteje v njeni starosti, drugi razlog je v spremembi prostorov. Ne smemo pa pozabiti tudi na ustrezno vzdrževanje materialov, ki so vgrajeni v notranjosti (talne obloge, pohištvo, …), šele z ustreznim vzdrževanjem bodo dosegli ali presegli pričakovano življenjsko starost.

Barvanje lesenih kuhinjskih omaric

Barvanje lesenih kuhinjskih omaric

Kuhinjske omarice iz lesa lahko enostavno prebarvate - zdelo se vaam bo, da imate novo kuhinjo, vendar bo rešitev precej bolj poceni.

Rušenje zidu za

Rušenje zidu za "odprto" kuhinjo

Kuhinja, povezana z dnevno sobo ali jedilnico, je videti bolj prostorna, zato želi marsikdo porušiti vmesni zid. Kdaj ga lahko porušimo in kdaj ne?

Zamakanje vode v stanovanjih

Zamakanje vode v stanovanjih

Najhujše okvare se dogodijo na dotrajanih vodovodnih in odtočnih ceveh.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog