Vprašanja - SvetilaKje iskati posebna svetila?

VPRAŠANJE:

Lep pozdrav! Kje bi lahko dobila ime proizvajalca oz. ime trgovine (v sloveniji , avstriji, italiji ali nemčij ) , ki proizvaja oz. prodaja posebno plastično folijo, ki je osnova za izdelavo senčnikov.

(NN)


ODGOVOR:

Vse o svetilih si lahko ogledate v posebnem Slonep-ovem področju Svetila na spletnem naslovu http://svetila.slonep.net .

Konkretno za vaše vprašanje pa bi vam svetovali, da informacije o posebni plastični foliji za izdelavo senčnikov poiščete v kakšni trgovini, ki se ukvarja s prodajo fotografskega materiala oz. pripomočkov. 

08.08.2002 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog