Osvetlitev okolice doma

Dom je prostor, ki nam nudi varnost, zavetje in zadovoljstvo. Ne samo notranja, ampak tudi zunanja osvetlitev lahko spremeni naše bližnje okolje in vpliva pozitivno na naše razpoloženje. Ko zaide sonce, je primerno izbrana osvetlitev edini način, da uživamo in ustvarjamo v okolici hiše, na vrtu ali terasi. Neposredno okolico lahko v toplih dneh spremenimo v pravi podaljšek bivalnih prostorov. Urejena oklica našega doma vključuje tudi pozorno in kvalitetno izbrano osvetlitev. Na ta način bo naše okolje svetlejše, bolj varno in prijetnejše.

Tip, obliko in barvo svetlobnega telesa izberemo glede na želje in namembnost osvetlitve. Z zunanjimi svetili lahko poudarimo zunanje dele hiš, vrtove, balkone, terase, poti. Osvetlitev zelenic in ribnikov pričara posebno vzdušje, ki posedanje v poletnih večerih naredi še privlačnejše.

Zunanja osvetlitev je pomembna tako za varnost našega doma, kot tudi za orientacijo, saj nam in našim obiskovalcem olajša varno pot do hiše.

Kljub pomembnosti osvetlitve doma in okolice, pa z izbiro svetil na samostojen vklop, ki zaznajo gibanje (senzorji) ali pa z izbiro svetil z manjšo močjo, ki svetijo vso noč, pripomoremo k zmanjšanju svetlobnega onesnaženja.
Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog