Soseska Dolnov Zlato polje

Kranj, Zlato polje

Nova soseska Zlato polje v Kranju ponuja številne prednosti, kot so:

1. Moderna infrastruktura:
Nova soseska ponuja sodobno infrastrukturo, vključno s cestami, pločniki, javno razsvetljavo in komunalnimi storitvami, kar olajša vsakdanje življenje prebivalcem.

2. Okoljevarstvene rešitve:
Nova soseska vključuje tudi okolju prijazne rešitve, kot so zelene površine, sistemi za recikliranje odpadkov in energetsko učinkovitejše stavbe.

3. Družabne in rekreacijske možnosti:
Zlato polje ponuja tudi družabne in rekreacijske prostore, kot so parki, igrišča, sprehajalne poti in športna igrišča, ki prispevajo k bolj aktivnemu in zdravemu življenjskemu slogu.

4. Dostopnost do storitev:
Zaradi bližine trgovin, šol, vrtcev, zdravstvenih ustanov in drugih storitev je nova soseska priročna in omogoča enostaven dostop do vsega, kar prebivalci potrebujejo za udobno življenje.

5. Varnost in varovanje:
Nova soseska ponuja tudi varnostne ukrepe, kot so varovanje, nadzorne kamere in skupnostne inštitucije, kar prispeva k občutku varnosti prebivalcev.

6. Priložnosti za investicije:
Nakup nepremičnine v novi soseski lahko predstavlja tudi dobro investicijsko priložnost, saj se cene nepremičnin običajno povečajo s časom, še posebej v razvijajočih se območjih, kot je Zlato polje.

7. Seveda, prednosti nove soseske Zlato polje v Kranju vključujejo tudi predpripravo za polnilnico električnih vozil. Ta infrastruktura je ključnega pomena v času, ko se vedno več ljudi odloča za nakup električnih avtomobilov, saj omogoča prebivalcem enostaven dostop do polnilnih postaj in spodbuja trajnostno mobilnost. S tem prebivalcem omogoča, da izberejo okolju prijaznejše možnosti prevoza in s tem zmanjšajo svoj ogljični odtis.

" Prihodnost, kot ste jo načrtovali "

Ponudnik:
ID Dolnov d.o.o.
Šuceva ulica 23
4000 Kranj

Kontaktni podatki:
Mobilna številka
: +386 31 714 283 - Marjana Vučenović
Spletna stran: https://dolnov.si/soseska-zlato-polje/
Elektronski naslov: [email protected]

Spletna stran projekta: https://dolnov.si/soseska-zlato-polje/

Prodajalec: ID Dolnov d.o.o.
Naslov: Šuceva ulica 23, 4000 Kranj
Telefon: +386 31 714 283 Marjana Vučenović
E-pošta: [email protected]
Spletna stran: https://dolnov.si/soseska-zlato-polje/

Kontaktiraj prodajalca:

 Ime in priimek:
 Telefon:
 E-pošta:
 Sporočilo:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog