Rezidenca Bežigrad - Topniška

Ljubljana - Bežigrad

V našem skrbno načrtovanem objektu (v objektu bodo tako navadna kot tudi oskrbovana stanovanja), omogočamo vsem generacijam, da najdejo prostor zase. Velike, steklene površine bodo omogočale stanovalcem vsakodnevno komunikacijo z okoljem. Bivalni prostori stanovanj se z udobnimi ložami podaljšujejo v zunanji prostor, ki pa so oblikovani tako, da omogočajo intimo.  

Stanovanjski kompleks bo s svojo sodobno zasnovo, energetskim standardom, elegantnim videzom in kakovostnimi materiali, ter s popolno zasnovanimi stanovanji lahko ponudil odličen, varen in prijazen dom.

V objektu bo 44 sodobno zasnovanih oskrbovanih stanovanj in 47 stanovanj za ostale generacije, ki bodo prepoznale prednosti bivanja v tem urbanem okolju, zasnovanem s strani priznanega arhitekturnega biroja SONO arhitekti.

Objekt A objema zeleni atrij, zraven njega pa je umeščen tudi manjši objekt B. Skupaj z obstoječim objektom tvorijo kare okoli središčnega parka in ustvarjajo manjši otok znotraj obstoječega bežigrajskega naselja. Osnovni gabarit objekta A je v obliki črke U, sestavljen iz treh pravokotnikov med seboj smiselno zamaknjenih z notranjim atrijem, postavljen vzporedno s Topniško in Peričevo ulico. Del objekta A ob Topniški ulici je nižji (2K+P+2), v pritlični etaži se nahajajo poslovni prostori.

Objekt B je pravkokoten, postavljen v osrednjem delu zemljiških parcel. V  objektu so previdena samo stanovanja za običajno rabo. Dostop do glavnega vhoda, ki je lociran na južnem delu objekta je predviden s peš navezavo s  pločnika ob Topniški ulici, vzdolž objekta A.

V neposredni bližini vhoda je predvidena kolesarnica. Do glavnega vhoda vodi tlakovana pot prilagojena za uporabo gibalno oviranim osebam. V kletnih prostorih so shrambe in tehnični prostori. Za oba objekta je zagotovljenih skupaj 123 parkirnih mest v garaži in 13 zunanjih parkirnih mest, ki so namenjena kupcem poslovnih prostorov.

Zagotovljena so tudi parkirna mesta za kolesa.

Shramba je vključena v ceno stanovanja, parkirno mesto ni vključeno v ceno stanovanja.

V ceno je vključen 9,5% DDV. Kupec ne plača provizije.

Več informacij je dostopnih na uradni spletni strani projekta: https://rezidenca-bezigrad.si

Ponudnik:
BRN nepremičnine
Vilharjeva cesta 46
1000 Ljubljana

Kontaktni podatki:
Prodaja:
051 649 475 - Aleš
Prodaja: 041 420 156 - Bojan
Elektronski naslov: [email protected]
Investitor: 040 66 22 55 - Romana

Spletna stran projekta: https://rezidenca-bezigrad.si/

Prodajalec: BRN nepremičnine, Bojan Radusinović s.p.
Naslov: Prušnikova ulica 126, 1210 Ljubljana - Šentvid
Telefon: 051 649 475 - Aleš prodaja , 041 420 156 - Bojan prodaja, 040 66 22 55 - Romana investitor
E-pošta: [email protected]
Spletna stran: https://brn-nepremicnine.si/
Investitor: Brilosa d.o.o.

Kontaktiraj prodajalca:

 Ime in priimek:
 Telefon:
 E-pošta:
 Sporočilo:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog