Novice - Gradbeni materiali

Oglasno besedilo

S PROFI+ kreditom do varnega in udobnega doma

S PROFI+ kreditom do varnega in udobnega doma
Objavljeno dne 21.10.2014

Podjetje Wienerberger Opekarna Ormož ponuja celovit sistem energetsko učinkovite gradnje. Prav slednja pa je ena od glavnih smeri, v kateri se razvija gradbeništvo po vsem svetu. Ob pomanjkanju sredstev se povečana pozornost posveča učinkoviti rabi razpoložljivega materiala in energije. Za gradnjo lastnega doma se ponavadi odločamo enkrat v življenju, zato v podjetju Wienerberger poudarjajo pomembnost izbora materiala, ki predstavlja temelj vašega doma. In da bi vaš izbor bil še lažji, vam tokrat nudimo prav poseben ugoden način financiranja vašega bodočega doma.

Če obravnavamo vidik energetske učinkovitosti Porotherm opeke, ima ta v primerjavi z drugimi opečnatimi izdelki precej nižjo toplotno prevodnost, ter vam tako zagotavlja energetsko učinkovito gradnjo. Kot naravni material z odlično paropropustnostjo omogoča tudi naravno regulacijo vlage, vse skupaj pa omogoča zdravo in udobno bivalno klimo – poleti je prostorih hladno, pozimi pa prijetno toplo. To pomeni, da ima visoko sposobnost akumuliranja toplote ter dobro ohranja temperaturno ravnovesje. Masivna opečna konstrukcija vam nudi tudi varen dom, saj je negorljiva in potresno varna.

Izrazit napredek v intenzivnem razvoju pa predstavlja celovit sistem Porotherm Profi.Dryfix, ki pomeni revolucijo v tehnologiji opečne gradnje. Ta omogoča suh sistem vgradnje brušene opeke s pomočjo lepljenja. Gradnja brez dodatne vlage, ki je sicer v malti, omogoča takojšnje nadaljevanje del oziroma poteka vsaj enkrat hitreje, brušena opeka z že izdelanimi montažnimi kotnimi elementi pa omogoča gradnjo brez toplotnih mostov. Zaradi uporabe tehnološko dovršenega lepila je gradnjo možno izvajati tudi pozimi do temperature – 5 stopinj Celzija. Zidovi zidani z opeko Porotherm Profi in z uporabo Dryfix.extra lepila imajo 30-odstotno boljše toplotne karakteristike, s tem pa v primerjavi s klasično gradnjo na letni ravni omogočajo tudi 40-odstotni prihranek pri stroških ogrevanja. Ker ni potrebe po sušenju materialov, se je v hišo mogoče vseliti takorekoč takoj. S prihranki, ki vam jih bo omogočal vaš dom grajen s Porotherm Profi.Dryfix sistemom, se vam investicija povrne že v 2 letih.

Gradite energetsko učinkovito, varno in brezskrbno

Da pa bo odločitev enkratne, življensko pomembne investicije še lažja, vam v podjetju Wienerberger Slovenija nudimo edinstveno PROFI+ financiranje nakupa Porotherm Profi opeke. PROFI+ kredit vam ponuja 2,3 % fiksno obrestno mero za obdobje do 5-ih let. Nudijo vam tudi fiksno obrestno mero, znesek mesečnih odplačil pa je enak celo obdobje odplačevanja. Poleg brezplačnih stroškov odobritve redita pa vam sodelovanje z UniCredit banko omogoča še odobritev kredita v 24-ih urah, od prejema popolne dokumentacije.

Vir: SLONEP

Več: http://www.wienerberger.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog