Vprašanja - Nepremičninski trg
Število ustreznih rezultatov: 14
Kje je arhiv povprečnih cen stanovanj in hiš? (tanja)
Na vaših spletnih straneh sem večkrat za sledila podatek, da spremljate cene stanovanj že od leta 1995, konkretnih podatkov za ves ta čas pa nisem uspela najti. Zanima me, ali mi lahko posredujete podatke (ali povezavo nanje) od l. 1995 do 2010. Pa če imate morebiti tudi podatke o (oglaševanih) cenah najemnin od l. 1995 naprej? Hvala! ... (SLONEP)
Kje lahko najdem napoved gibanja cen za Štajersko? (PZ)
Kje bi lahko pridobil statistične napovedi trendov, kako se bodo gibale cene hiš in stanovanj na območju Štajerske v prihodnjih 5 letih? Ali ste takšne projekcije morda že napravili na SLONEP.net? ... (SLONEP)
Ali SLONEP.net spremlja obseg prometa z nepremičninami? (gregor)
Ali na vašem portalu beležite rast in upad prometa z nepremičninami v Sloveniji? Recimo, promet je 2 % višji kot prejšnje četrtletje ali pa lansko leto.  ... (SLONEP)
Kje dobiti podatke o številu prodaj nepremičnin? (Vesna)
Zanima me, kje si lahko pogledam statistiko, kolikšna je prodaja nepremičnin na posameznih območjih oz. regijah Slovenije? ... (SLONEP)
Ali lahko tujec opravlja delo nepremičninskega posrednika? (Zaja)
Spoštovani, ali dosega moj partner pogoje za opravljanje licence za neprem. agenta? Torej on ni Slo državljan, vendar je poročen z mano in ima bivalno in delovno dovoljenje. On je v svoji državi doštudiral višjo (3 letno) šolo za glasbenega producenta, še prej pa gimnazijo. Recimo, da njegova višja šola tukaj ni priznana, ker mi te fakultete nimamo (se moram še pozanimat), vendar pa je bil on v svoji državi zaposlen v nepremičninski agenciji 4 leta. Ali dosega pogoje? Hval. ... (SLONEP)
Prodaja nepremičnin staro za novo? (Saša)
Spoštovani, v reviji Finance sem prebrala, da nekatere nepremičninske agencije prodajajo nepremičnine tako kot avtomobile- staro za novo ali staro za staro. Verjetno nisem edina, ki bi rada kupila novo nepremičnino, če bi jo lahko zamenjala za staro. Prosim vas, če lahko objavite seznam agencij, ki to možnost ponujajo. Prepričana sem, da bi tak način nakupa zelo pripomogel k oživitvi nepremičninskega trga. Najlepša hvala. ... (SLONEP)
Objava oglasov v večih nepremičninskih firmah in zaščita kupca' (slavica)
Kupujemo stanovanje in zasledili smo oglas za to stanovanje v treh nepremičninskih firmah. Sedaj se bojimo, da se ne bi zgodilo, da bi še nekdo drug kupil isto stanovanje oz. da v približno istem času ne bi podpisala pogodbo dva kupca. Kako se naj zavarujemo pred tako situacijo. Lepo se zahvaljujemo za odgovor .... (SLONEP)
Ali je v tem trenutku smiselno kupiti stanovanje kot naložbo? (boštjan)
Zanima me, če se v trenutni situaciji sploh splača kupovati stanovanje kot naložbo ali naj z nakupom raje počakam, da se vse skupaj malo umiri? ... (SLONEP)
Povprečna velikost stanovanja (Mojka)
Med vašimi novicami (Velikost ponujenih stanovanj, maj 2007) sem zasledila tudi podatek o povprečni velikosti stanovanja v Sloveniji. Zanima me ali se pri tem izračunu upošteva samo neto stanovanjska površina ali tudi balkon, terasa, klet.... (SLONEP)
Cene zemljišč proti Notranjski? (meta)
Zanima me cena zemljišča v oddaljenosti od Ljubljane 25 km, proti Notranjski?... (SLONEP)
Koliko se je povečala najemnina poslovnih prostorov? (veos)
Zanima me, koliko se je najemnina poslovnih prostorov povečala v zadnjih 5-ih letih?... (SLONEP)
Cene nepremičnin po uvedbi evra? (Bojan)
Pozdravljeni. Zanima me kako bo s cenami nepremičnin v prihodnosti, točneje po novem letu, ko naj bi prišel v veljavo Evro? Ali gre morda pričakovati kakšno povišanje na tem področju? Gre se namreč zato, ali naj dam hišo v prodajo sedaj ali počakam s prodajo po novem letu? Hvala in lepo pozdravljeni.... (SLONEP)
Gibanje cen nepremičnin v širši okolici Ljubljane? (Žiga)
Zanima me ali je trenutno smiselno iskati rešitev stanovanjskega problema v krajih več kot 35 km iz Ljubljane. Cene so ponekod precej nižje kot 'Ljubljanske' vendar se pojavi vprašanje ali se bodo omenjeni kraji pozitivnemu trendu rasti cen izognili ali pa jih večja in predvsem skokovita rast še čaka. Vprašanje se v veliki meri nanaša na sprostitev stanovanjskih shem, ki so bile pred dobrim letom oz. dvema izredno polemične, izkazalo pa se je, da je zakonitost ponudba/povpraševanje na slovenskem nepremičninskem trgu še vedno v prid slednjemu, torej cene nekaterim predvidevanjem navkljub še vedno rastejo. Kaj lahko torej pričakujemo?... (SLONEP)
Kako bo z novogradnjami in s cenami stanovanj v Ljubljani (NN)
Glede na nacionalno varčevalno shemo in različna mnenja me zanima, kaksne so možnosti, da se bo Ljubljani v naslednjih letih po normalnih cenah kupilo stanovanje.... (SLONEP)
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog