Vprašanja - Cene nepremičninKje je arhiv povprečnih kvartalnih cen stanovanj in hiš?

VPRAŠANJE:

Iskal sem vprašanje na vašem portalu, vendar ga nisem zasledil. Zato se obračam na vas. Zanima me, če bi se dalo dobiti arhiv kvartalnih povprečnih cen hiš in stanovanj po regijah za: december 2007, september 2008, december 2008. Takšno tabelo objavljate vsak kvartal, vednar jih v teh treh kvartalnih poročilih ni bilo. Vnaprej hvala za vašo pomoč.

(Blaž)


ODGOVOR:

Povezave na preglednice s podatki po četrtletjih so nad grafi, ki prikazujejo gibanje cen po četrtletjih.

Zgodovinski podatki o cenah stanovanj po regijah za zdaj na portalu SLONEP.net niso dostopni. Za več informacije se obrnite neposredno na uredništvo.

17.03.2011 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog