Novice - Urejanje

novica

Odišavimo dom z naravnimi dišavami

Odišavimo dom z naravnimi dišavami
Objavljeno dne 13.09.2011

Na trgu je veliko umetnih dišav, ki jih proizvajalci intenzivno reklamirajo in obljubljajo, da odpravljajo vse neprijetne vonje. Kemikalije, ki jih pri tem uporabijo, imajo vprašljiv učinek na zdravje, zato se je umetnim dišavam smiselno izogibati, če je to le mogoče. Alternativ je na trgu dovolj.

Dom lahko bogato odišavimo, če prinesemo šopek močno dišečih vrtnic, potonik ali drugega cvetja. Vonj cvetja je lahko zelo močan in njegovo intenziteto je težko uravnavati. Poleg tega pa smo omejeni z obdobjem, ko je na voljo. Zato je bolj smiselno poseči po drugačni obliki naravnih dišav.

Naravne dišave je mogoče kupiti v obliki eteričnih olj, dišečih palčk in dišečih svečk. Uporabljamo jih lahko, kadar želimo, saj je uporaba enostavna. Seveda pa moramo pri nakupu paziti, da res kupimo naravne izdelke. Posebno pozornost je treba posvetiti pri nakupu dišečih svečk, ki so pogosto izdelane iz parafina, ki je stranski produkt pri predelavi nafte. Zato iščemo svečke, ki so narejene iz naravnega voska, kot je čebelji vosek, ki so mu dodane naravne dišave.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog