Novice - Nepremičninski trg

Oglasno besedilo

Atraktiven dvojček v Ihanu

Objavljeno dne 19.04.2024

Atraktiven dvojček v Ihanu se ponaša z velikostjo 271,00 m2. Ta prostoren in moderno grajen dvojček je idealen za veččlanske družine, ki iščejo udoben dom v mirnem in prijetnem okolju.

V pritličju se nahaja prostorna dnevna soba s kuhinjo, ki ima izhod na atrij velikosti 68 m2 - odličen prostor za druženje in sprostitev na prostem. Prav tako je v pritličju na voljo wc za goste, kar zagotavlja večje udobje in praktičnost.

Prvo nadstropje dvojčka obsega tri sobe ter kopalnico.

Mansarda je opremljena z dvema sobama, garderobno sobo in dodatno kopalnico.

Ta razporeditev zagotavlja dovolj prostora za udobno bivanje in individualno zasebnost vsakega družinskega člana. Dvojček ima tudi klet s površino 68,52 m2, kar predstavlja dodaten prostor za shranjevanje ali možnost ureditve dodatnih prostorov po vaših željah.

Okolica dvojčka je zaključena po idejnem projektu, kar pomeni urejene in estetsko privlačne zunanje površine. Vsaka enota ima zagotovljeno parkiranje za štiri vozila, kar je še posebej priročno za večje družine. Dvojček je že priključen na vse potrebne infrastrukturne omrežja. 

Obstaja tudi možnost izdelave na ključ, kar vam omogoča, da svoj novi dom prilagodite svojim željam in potrebam.

Lokacija dvojčka je izjemna, saj je v bližini šola, vrtec, trgovina in avtobusna postaja. Hiter dostop do obvoznice in bližina centra Domžal (samo 5 minut vožnje) pa vam omogočata enostaven in udoben dostop do vseh potrebnih storitev. Ta atraktivni dvojček je idealna izbira za velike in mlade družine, ki želijo udoben dom v bližini narave. Ne zamudite priložnosti, da si ustvarite svoj popoln dom v Ihanu.

Streha je izdelana iz aluminija in je proizvod podjetja PREFA. Nadstrešek je sestavljen iz kovinske konstrukcije in aluminijaste strehe. Fasada je opremljena s toplotno izolacijo z preklopnim robom, ki ima toplotno prevodnost 0,035 in debelino 16 cm. Stavbno pohištvo vključuje aluminijasta troslojna okna z zunanjimi žaluzijami in komarniki. Dvorišče je obloženo s betonskimi tlakovci. Za ogrevanje je predvidena uporaba toplotne črpalke zrak-voda.

Toris dvojčka vam lahko posredujemo na vaš e-mail.

Za več dodatnih vprašanj lahko pišete na e-mail: [email protected] ali pokličete posrednico Jelko Jeriha Goršič na gsm 051/60 80 30. 

Vir: SLONEP

Več: https://hisadvojcek-ihan.si/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog