Novice - Urejanje

Oglasno besedilo

Božični vonji

Objavljeno dne 10.12.2012
Božič preprosto ne bi bil popoln brez čudovitih prazničnih vonjev najbolj priljubljenih sveč na svetu. Leto je naokoli in kmalu bo napočil najbolj prijeten, romantičen in vesel čas v letu.

Novo božično kolekcijo sveč YANKEE CANDLE sestavljajo 4 NOVE DIŠAVE, ki bodo vaš dom napolnile s prijetno toplino in ustvarile pravo zimsko pravljico:



APPLE & PINE NEEDLE
Popularni bor v sadni preobleki!


Bor postaja vse bolj kompleksen in večplasten, pripoveduje zgodbo sezone in zajema prehod jeseni v zimo. V zgornjih notah vonja se zeleno hrustljavo jabolko odlično pomeša s trpkimi borovimi iglicami, v srednjih notah prevladujejo arome nageljna, šmarnice in ciprese, lesno-sadno dišavo v spodnjih notah dopolnjujejo sandalovina, les cedre ter pačuli.

SUGARED APPLE
Slastna jabolčna poslastica…

Vonj upodablja popularnost sladkih vonjav in okusov, ki predstavljajo božiča na povsem nov način. Popoln recept sladkih sočnih jabolk v zgornjih notah, sladkornega posipa v srednjih notah, vonj pa v spodnjih notah vonja zaobjema sladka orientalna nota vanilje.
CRANBERRY ICE
Osvežilno in sladko!



Mešanica rdečega sadja, ki s svojo značilno živo rdečo barvo zajema bistvo praznikov. Zimsko poživljajočo mešanico sestavljajo note pomaranče, mandarine in jagodičevja v zgornjih notah, sadni pridih dajejo v srednjih notah sliva, brusnica in češnja, sladkost pa vonju v spodnjih notah daje vanilja.

SNOW IN LOVE
Zaljubljeni v zimo in praznike



Zaljubite se v prijetno mešanico kremnega, udobnega lesnega vonja in zimske pudraste svežine. Vonj primeren za celo leto v zgornjih notah sestavljajo sveži citrusi, začimbno cvetlične note in jasmin prevladujejo v srednjih notah, v spodnjih notah pa dajejo vonju mističnost orientalno- lesne note pačulija in sandalovine.

Trgovina "VonjNarave"
ZARA d.o.o
Vir: SLONEP

Več: http://www.vonjnarave.si/index.php/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog