Novice - Urejanje

Oglasno besedilo

Boljši izdelek za ceno slabšega - zdaj je čas za prenovo

Objavljeno dne 29.03.2016

Končno smo dočakali pomlad, daljše dneve in prve popke na drevesih. Sončni žarki nas počasi grejejo, božajo pogumne cvetlice in nas navdihujejo k novim podvigom.

Zdaj je tisti čas v letu, ko je svežina dobrodošla tudi med štiri stene naših domov. Po dolgi zimski sivini se namreč najbolj priležejo sveže barve in majhne spremembe.

Zakaj se torej ne bi prenove lotili tudi vi? Za svež izgled doma ni vedno potrebno seči globoko v žep. Nov barvni poudarek tu in tam, svež kos pohištva ali velik televizor bodo polepšali vaše prostore in v vaše življenje vnesli nov elan. Prepustite se inspiraciji in se razglejte za najugodnješimi ponudbami, da boste za svoj denar dobili kar največ.

V Harvey Normanu smo za vas na prav vseh oddelkih pripravil posebno ponudbo, kjer plačate manj in odnesete več. Idealna priložnost, da zamenjate sedežno garnituro, ki ste se je naveličali, kajne? V posebni ponudbi boste brezplačno dobili naslone za glavo, raztegljivo ležišče ali pa boste namesto dvoseda domov odpeljali trosed.

Morda je čas, da končno zamenjate vašo staro televizijo za novo in moderno? V Harvey Normanu izberete in plačate manjši TV in odnesete večjega, tako da se boste v vaši dnevni sobi brez dvoma počutili kot v kino dvorani.

Prostor, kjer preživite največ svojega časa je spalnica, zato je pomembno, da tej sobi posvetite kar največ pozornosti. Če ste se že kdaj zbudili neprespani in z bolečinami v vratu ali hrbtenici, se zavedate pomena dobre vzmetnice, ki vam omogoča, da dan začete energično in spočito. Tokrat imate popolno priložnost, da se odločite za nakup nove in udobne vzmetnice ali postelje, ki bosta postali najljubša dela vašega stanovanja. Da bo spanec še slajši, boste za ceno manjše dimenzije, domov odpeljali večjo.

Pri spomladanskem čiščenju vam lahko pomaga tudi nov pralni stroj. V tokratni akciji boste plačali takšnega s 1200 obrati, dobili pa močnejšega s 1400 obrati. Če uživate v kuhanju in pripravljanju obrokov za vaše najbljižje, vas bo razveselila naša ponudba gospodinjskih aparatov. Pri nakupu Candy pečice, indukcijske plošče in hladilnika, prejmete tudi Candy pomivalni stroj, ki bo namesto vas po vsakem obroku pridno pomil umazano posodo.

Medtem se lahko vi sproščate z novimi pridobitvami iz oddelka računalništva in telefonov. V Harvey Normanu boste namreč ob nakupu slabšega telefona ali prenosnika dobili  boljšega. Da bo brskanje po spletu prijetnejše kot kadarkoli doslej, boste za ceno Applovega prenosnika z navadnim zaslonom s seboj odnesli “jabolčka” z retina zaslonom.

Boljši izdelek za ceno slabšega - če to ni najboljši trenutek za menjavo ali prenovo!

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog