Vprašanja - Raziskave
Število ustreznih rezultatov: 7
Ali SLONEP.net spremlja obseg prometa z nepremičninami? (gregor)
Ali na vašem portalu beležite rast in upad prometa z nepremičninami v Sloveniji? Recimo, promet je 2 % višji kot prejšnje četrtletje ali pa lansko leto.  ... (SLONEP)
Kako se bodo gibali stroški gradnje vnaprej? (Sonja)
Ali je mogoče podati zelo grobo oceno o tem, kako se bodo v naslednjem mesecu, oz. dveh ali treh mesecih gibali stroški stanovanjske gradnje? S stroški stanovanjske gradnje mislim na stroške gradbenega materiala, gradbene stroje ipd. ter stroške dela pri gradnji stanovanj. V mesecu novembru so se ti stroški znižali za nekaj več kot pol odstotka. Ali je mogoče pričakovati, da se bo trend zniževanja nadaljeval še vsaj kak mesec ali dva? Najlepša hvala.... (SLONEP)
Povprečna velikost stanovanja (Mojka)
Med vašimi novicami (Velikost ponujenih stanovanj, maj 2007) sem zasledila tudi podatek o povprečni velikosti stanovanja v Sloveniji. Zanima me ali se pri tem izračunu upošteva samo neto stanovanjska površina ali tudi balkon, terasa, klet.... (SLONEP)
Podatki o nakupu hiše/stanovanja (Mateja KK)
Spoštovani, zanima me, če obstajajo podatki (tudi plačljivi) o obsegu nakupa nepremičnin (hiš in stanovanj) v Sloveniji v zadnjih treh letih (2005-2007). Hvala za odgovor.... (SLONEP)
Kje dobiti podatke o prodaji montažnih hiš? (David)
Spoštovani, pišem diplomsko nalogo o mednarodnem nepremičninskem trgu in sicer o prodaji montažnih hiš v EU. Zanima me, kje bi lahko dobil kakšne podatke oz. statistiko za eu ali za vsako državo posebej. Hvala... (SLONEP)
Statistika novih stanovanj? (R)
Zanima me, če obstaja kakšna statistika, koliko novih stanovanja nastane v Ljubljani in drugih območjih Slovenije po posameznih letih? Hvala ... (SLONEP)
Kje dobiti podatke o cenah novogradenj? (Igor)
Spoštovani!Zanima me, kje bi lahko našel podatke o cenah novozgrajenih stanovanj v Sloveniji, in sicer v obdobju od leta 1991 do danes. Cene novozgrajenih stanovanj naj bi bile prikazane po statističnih regijah ali (še bolje) občinah in ločene po različnih velikostih stanovanj (garsonjera, enosobna,dvosobna,..).Še posebno me zanimajo cene novozgrajenih neprofitnih in socialnih stanovanj, kjer so v finančni konstrukciji sodelovale občine (ugodni krediti ali zagotavljanje komunalno-opremljenih stavbnih zemljišč) ali pa SSRS .Hvala za odgovor in lep pozdrav!Igor... (SLONEP)
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog